Έπεσε πάλι το σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς: Χιλιάδες καταθέτες στο κενό, γιατί πάγωσαν οι κάρτες

Πότε έπεσε το σύστημα συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς; Τι σημαίνει αυτό;

Αναστάτωση σε εκατοντάδες χιλιάδες καταθέτες της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής δεν είχαν πρόσβαση στα χρήματα τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς πάγωσαν και δεν εκτελούσαν συναλλαγές.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, το αυτόματο σύστημα συναλλαγών της τράπεζας Πειραιώς έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής 23/8..

Αποτέλεσμα της πτώσης του συστήματος της Τράπεζας Πειραιώς ήταν εκατοντάδες χιλιάδες κάτοχοι χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών να μην μπορούν να εκτελέσουν συναλλαγές.

Το σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς έπεσε για πολλοστή φορά και σίγουρα δημιουργεί ανησυχία το γεγονός ότι αυτό συνέβη Παρασκευή απόγευμα, ένα χρονικό σημείο της εβδομάδας που είναι συνδυασμένο στο μυαλό των πολιτών με απειλές για πτώχευση, κουρέματα λογαριασμών στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων.

Ερώτημα είναι το πόσο γρήγορα θα επανέλθει το σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν επιχειρήσει να πληρώσουν με την πιστωτική και το αίτημα απορρίπτεται παρά το γεγονός πως οι λογαριασμοί τους έχουν οικονομικό αντίκρυσμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.