Άγριες Μέλισσες, Έρωτας μετά, Λόγω Τιμής, GNTM: Ποιος κέρδισε. Μάχη Τιτάνων

Απίστευτη μάχη το βράδυ της Δευτέρας με τις σειρές Άγριες μέλισσες, Έρωτας μετά και Λόγω τιμής να αναμετρώνται με το GNTM.

Φωτιά πήραν τα μηχανάκια της Nielsen το βράδυ της Δευτέρας με τις εκπομπές Άγριες μέλισσες, Έρωτας μετά, Λόγω τιμής, GNTM να αναζητούν λιγο φως στη μάχη της τηλεθέασης.

Σειρά εποχής με δολοφονία από το πρώτο επεισόδιο (Άγριες Μελισσες), νοσταλγική σειρά που θυμίζει τα νιάτα μιας ολόκληρης γενιάς (Λόγω Τιμής), καλογυρισμένη σειρά δράσης με εξαφάνιση Λασκαράκη (Έρωτας μετά) ή φρέσκα κορίτσια έτοιμα για όλα (GNTM);

Τι προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Το fimes.gr οργάνωσε το μεγαλύτερο poll στο Twitter για το τι επέλεξαν να παρακολουθήσουν οι τουιτεράδες ανάμεσα στα τέσσερα προγράμματα Άγριες μέλισσες, Έρωτας μετά, Λόγω τιμής, GNTM.

Ψηφίστε και δείτε τα αποτελεσματα:

Το σίγουρο είναι ότι η μάχη ανάμεσα σε Άγριες μέλισσες, Έρωτας μετά, Λόγω τιμής, GNTM ήταν πολύ σκληρή με το τηλεοπτικό κοινό να μην ξέρει ποιο απο τα τέσσερα προγράμματα να διαλέξει.

Ένα μικρό προβάδισμα φαίνεται ότι διατηρεί η σειρά Έρωτας μετά που έχει προλάβει ήδη να αποκτήσει φανατικό κοινό.

Ακολουθεί το GNTM και από κοντά οι Άγριες μέλισσες που έχουν εντυπωσιάσει με τη σκηνοθεσία τους.

Λίγο πιο πίσω, αλλά όχι μακριά, το Λόγω Τιμής για όσους έχουν νοσταλγική διάθεση.

Είναι βέβαιο ότι η μάχη της τηλεθέασης τις Δεύτερες θα είναι μάχη Τιτάνων. Και από αυτό σίγουρα ο τηλεθεατής θα βγει κερδισμένος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.