Αντώνης Κανάκης: Έγκυος ξανά η Επιστήμη Μπόνου. Ποιο το φύλο του μωρού [φωτο]

Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν Αντώνης Κανάκης – Επιστήμη Μπόνου, σύμφωνα με τη Real;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο γνωστός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, καθώς η σύζυγος του, Επιστήμη Μπόνου, για την οποία ελάχιστα είναι γνωστά, φέρεται να είναι έγκυος.

Στο παρελθόν, αίσθηση είχε κάνει η οργισμένη ανακοίνωση της Επιστήμης Μπόνου στα ΜΜΕ με απαγορεύσεις και καταγγελίες. Τώρα όμως αυτά φαίνονται πολύ μακρινά.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος κρατάει την προσωπική του ζωή και κυρίως την οικογένειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η σύντροφός Επιστήμη Μπόνου του είναι και πάλι έγκυος.

Ο γνωστός παρουσιαστής, λοιπόν, αναμένεται να γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς. Η είδηση αυτή έχει κυκλοφορήσει εδώ και περίπου ένα μήνα, ωστόσο, τώρα έγινε γνωστό και το φύλο του μωρού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, αυτή τη φορά ο Αντώνης Κανάκης και η Επιστήμη Μπόνου έκαναν την έκπληξη και περιμένουν αγοράκι.

Έκτος από καλός παρουσιαστής, ο Αντώνης Κανάκης τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι και ένας καταπληκτικός πατέρας. Ποτέ δεν περίμενε ότι ένα παιδί θα άλλαζε τόσο τη ζωή του, ο ερχομός της –τρίχρονης σήμερα- κόρης του, όμως, το έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα.

Για εκείνον η οικογένειά του είναι πλέον όλη του ζωή.

Τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και η σύντροφός του Επιστήμη Μπόνου έχουν επιλέξει να διατηρούν χαμηλό προφίλ και είναι ιδιαίτερα φειδωλοί στις πληροφορίες που επιτρέπουν να διαρρεύσουν σχετικά με την οικογενειακή τους ζωή.

Ωστόσο, η επιθυμία του Θεσσαλονικιού παρουσιαστή να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας είναι ευρέως γνωστή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, της εφημερίδας Reallife και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι φήμες πρόκειται σύντομα να ευοδωθούν.

Ο παρουσιαστής, ωστόσο, τηρεί σιγήν ιχθύος, όπως ακριβώς έκανε και πριν γεννηθεί η κόρη του.

Διαβάστε ποια είναι πραγματικά η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη, Επιστήμη Μπόνου και γιατί την κρύβει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.