Αλέξανδρος Γκαμπλιώνης, θρήνος: Νεκρός ο 25χρονος αστυνομικός που είχε χαθεί. Πώς σκοτωθηκε [φωτο]

Πού βρέθηκε νεκρός ο αστυνομικός Αλέξανδρος Γκαμπλιώνης;

Νεκρός εντοπίστηκε, ο 25χρονος Αστυνομικός Αλέξανδρος Γκαμπλιώνης που έπεσε χθες στο «Λούκι της Δημοκρατίας» στη Αστράκα.

Τον αστυνομικό Αλέξανδρο Γκαμπλιώνη είχε εντοπίσει χθες λίγο πριν της 8 το βράδυ το ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής, το οποίο και θα τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Οι δύο φίλοι είχαν διανυκτερεύσει στο ορειβατικό καταφύγιο της περιοχής το προηγούμενο βράδυ.

Ο 25χρονος αστυνομικός Αλέξανδρος Γκαμπλιώνης είχε φτάσει στο καταφύγιο της Αστράκας μαζί με ένα φίλο και συνάδελφο του την Πέμπτη.

Ο αστυνομικός Αλέξανδρος Γκαμπλιώνης κατευθυνόταν προς τη Δρακόλιμνη μαζί με τον συνάδελφο του, αλλά σε κάποιο σημείο της διαδρομής γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα 300 μέτρων.

Οι άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ κατάφεραν σήμερα με ειδικό εξοπλισμό να προσεγγίσουν στο σημείο όπου χθες το ελικόπτερο Super Puma είχε υποδείξει ως σημείο πτώσης του άτυχου 25χρονου.

Στην περιοχή βρίσκεται και ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού Αλέξανδρου Γκαμπλιώνη.

Ο Αλέξανδρος Γκαμπλιώνης είναι ανιψιός του π. δημάρχου Καλλιδένδρου Κώστα Γκαμπλιώνη, με καταγωγή από το Δενδροχώρι Τρικάλων.

Υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων στην Αθήνα και ένα διάστημα στη φρουρά υπουργού και τώρα ήταν αποσπασμένος στην ομάδα ΔΙΑΣ. Η μεγάλη του αγάπη ήταν το χόμπι της ορειβασίας και στο σημείο όπου έπεσε στην χαράδρα, είχε σκοτωθεί στο παρελθόν και ένας Άγγλος ορειβάτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.