Sin boy – Καζαντζίδης: Γιατί πόσταρε τον μεγάλο Στέλιο. Θύελλα αντιδράσεων [video]

Γιατί ο Sin boy πόσταρε τον Στέλιο Καζαντζίδη;

Θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ημέρες από το Sin Boy. Αυτή τη φορά επέλεξε μια συνέντευξη του Στέλιου Καζαντζίδη ώστε να περάσει τα μηνύματα του ενάντια στο σύστημα για ακόμη μια φορά.

Ξαναχτυπά και με νέα ανάρτησή του στο Instagram ο Sin boy ενστερνίζεται τα όσα είχε πει ο γνωστός τραγουδιστής, Στέλιος Καζαντζίδης, για τα δικά του τραγούδια και την αντιπαράθεσή του με τις δισκογραφικές.

Συγκεκριμένα στο απόσπασμα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ @isyourboysinboy, ο Καζαντζίδης υποστηρίζει: «ντρέπομαι που το λέω ντρέπομαι που Τραγουδώ σε αυτή τη χώρα.

Δεν είναι δυνατόν 5.000 τραγούδια μου, να κάνω ζάπινγκ τόσο καιρό και να μην ακούω ούτε ένα στίχο. Και όλα αυτά από μία Εβραία… Με πνίγει το δίκιο, φωνάζω. Γιατί να μη φωνάξω;»

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Είναι προφανές ότι ο Sin Boy ταυτίζεται με τα όσα λέει ο πάλαι ποτέ σταρ του Ελληνικού πενταγράμμου. Μάλιστα σχολιάζει τη συγκεκριμένη ανάρτηση λέγοντας ότι όλη η αλήθεια είναι σε αυτό το βίντεο.

Ωστώσο, το συγκεκριμένο ποστ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων εναντίον του Sin Boy καθώς πολλοί από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και απλοί θαυμαστές του Στέλιου Καζαντζίδη, θεώρησαν ότι τον προσβάλλει με αυτή την ανάρτηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.