Τραγωδία στα Μέγαρα: Άντρας σκότωσε κουνιάδο, πυροβόλησε σύζυγο. Γιατί έριξε στα γεννητικά όργανα

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης.

Ειδικότερα, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος πήγε σε σπίτι στη συμβολή των οδών Μελετίου Λουκά και Μυκηνών όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του, ενώ τραυμάτισε σοβαρά την 43χρονη γυναίκα του.

Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 48χρονου, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άντρας να σκοτώσει τον 48χρονο άνδρα και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού, με τον οποίο ο 48χρονος φέρεται να είχε καβγαδίσει νωρίτερα. Ο δράστης αναζητείται.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης στα Μέγαρα, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, ήταν πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου θύματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης θεωρούσε ότι ο 48χρονος ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Οι τελευταίες πληροφορίες προσδίσουν ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις στο φονικό, καθώς το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του 48χρονου και της 43χρονης.

Τους πυροβόλησε με πυροβόλο στα γεννητικά όργανα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τα θύματα στα γεννητικά όργανα.

Φαίνεται πως ο άνδρας τους θεωρούσε υπεύθυνους για τον χωρισμό με την σύζυγό του. Οπως αναφέρει το ΑΠΕ προηγήθηκε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα. Ο δράστης αναζητείται.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.