Χαμός στη δίκη του ηθοποιού Καρκά για βι@σμό ταξιτζή: «Είμαι straight, καθαρό αρσενικό»

Τι συνέβη στην δίκη του Γιώργου Καρκά;

Όλα τα είχε η δίκη του ηθοποιού Γιώργου Καρκά που φέρεται να βί@σε οδηγό ταξί το 2018. Από γέλια μέχρι κλάματα συνέβησαν στη δίκη.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του θύματος, που περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τη διαδρομή εκείνο το απόγευμα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ξεσπούσε σε κλάματα είτε εκείνος είτε η μητέρα του, η οποία καθόταν στο ακροατήριο.

Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Καρκάς, που αρνήθηκε την πράξη που του αποδίδεται, ακούγοντας τον μάρτυρα, γελούσε συχνά ειρωνικά, ενώ κρατούσε σημειώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Στο πλευρό του κατηγορουμένου βρέθηκαν, εκτός από συγγενείς και φίλους, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

«Έπειτα από αυτό που έζησα, θεώρησα ότι πρέπει να συνέλθω, να κατεβάσω το κάθισμα και να ξαπλώσω. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου έχει ρίξει χυμούς της ζούγκλας και τέτοια πράγματα. Νόμιζα ότι ήταν από κόπωση. Το μόνο που θυμάμαι από το πάρκο ήταν πως κάποια στιγμή βγήκα έξω να ουρήσω.

Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου είναι πως ο κατηγορούμενος ήταν πάνω στο στήθος μου, μου τα είχε ξεκούμπωτα όλα, και το παντελόνι, και μου τσιμπούσε τη ρώγα αισθησιακά» περιέγραψε στην κατάθεσή του ο οδηγός ταξί. Τότε ακούστηκαν γέλια στο ακροατήριο.

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσπάσει σε κλάματα η μητέρα του, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει. «Αγόρι μου, ψυχή μου. Γελάει, πώς δεν σε έστειλε στον θάνατο. Γελάνε, Θεέ μου.. Θα το ‘χα στο χώμα το παιδάκι μου. Κοροϊδεύουν κιόλας. Να μην το ζήσει άλλη μάνα αυτό».

Εκείνη τη στιγμή το θύμα έτρεξε στη μητέρα του με κλάματα, με τη μητέρα του να του λέει «μη φοβάσαι, ο Θεός τα βλέπει όλα, δεν ντρέπονται να γελάνε».

Οι δυο τους έμειναν αγκαλιασμένοι πολλή ώρα κλαίγοντας, με τη μητέρα του να ψελλίζει «παίρνω επί έναν χρόνο ψυχοφάρμακα, μας στείλατε στον τάφο».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.