Νίκος Μπαρμπέρης: Ποιος ο 37χρονος πατέρας που πέθανε στο τροχαίο στη Λαμία. Πώς είναι η σύζυγος

Ποιος ήταν ο Νίκος Μπαρμπέρης που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λαμία;

Ο Νίκος Μπαρμπέρης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, πέθανε ακαριαία ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτός είναι ο 37χρονος Νίκος Μπαρμπέρης, πατέρας τεσσάρων παιδιών που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο στη Λαμία κι ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από γαμήλιο γλέντι.

Ο Νίκος Μπαρμπέρης πέθανε ακαριαία,η σύζυγός του τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ τραυματίστηκαν και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά του που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για να χειρουργηθούν.

Ευτυχώς τα άλλα δυο πιο μικρά είχαν μείνει στη Λαμία ενώ τα δυο που τραυματίστηκαν ήταν παρανυφάκια στο γάμο που είχε πάει η πολύτεκνη οικογένεια.

Στο αυτοκίνητο με τον Νίκο Μπαρμπέρη επέβαιναν επίσης η γυναίκα του και οι δύο κόρες τους, ηλικίας 4 και 5 ετών, οι οποίες και τραυματίστηκαν.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην είσοδο της Λαμίας σε μικρή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 32χρονη, μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας και τα δύο κοριτσάκια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο “Παίδων” στην Αθήνα.

Η οικογένεια επέστρεφε από έναν γάμο στην ΑΘήνα όταν ένα ασημί αυτοκίνητο, που οδηγούσε 36χρονος από τη Στυλίδα, παραβίασε το STOP, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της πολύτεκνης οικογένειας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.