Μικρούτσικος, Κηδεία: Συντετριμμένοι σύζυγος, παιδιά, αγνώριστος Ανδρέας. Αποτέφρωση, θλίψη [φωτο]

Ποιοι βρέθηκαν στην κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου;

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, η σορός του μεγάλου μας συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα ενώ στις 14:30 θα γίνει η πολιτική κηδεία.

Μετά σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνει ταφή αλλά η σορός του Θάνου Μικρούτσικου θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα, σύμφωνα με επιθυμία του.

Μαζί με την σορό του αγαπημένου τους έφθασαν στο Πρώτο Νεκροταφείο η σύζυγος του συνθέτη, δημοσιογράφος Μαρία Παπαγιάννη αλλά και η μικρότερη κόρη του Αλεξάνδρα.

Με τη βαθιά θλίψη στα μάτια τους οι δύο κυρίες συνόδευσαν το φέρετρο του Θάνου Μικρούτσικου στην ειδική αίθουσα προκειμένου να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα.

Ράκος ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον θάνατο του αδελφού του. Κάθεται απομονωμένος σε μια γωνιά και δείχνει σαν να μην μπορεί να καταλάβει το κακό που έχει βρει εκείνον και τον οικογένειά του.

Ο Θάνος Μικρούτσικος κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο το βράδυ του Σαββάτου (28/12), όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.