Νεκρός ο Φώτης Ντούλος: Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε. Οργή – “Ντροπή σας”

Τι έγραφε ο Φώτης Ντούλος στο σημείωμα αυτοκτονίας του;

Την είδηση του θανάτου του Φώτη Ντούλου ανακοίνωσε οργισμένος ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις.

Ο Φώτης Ντούλος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά τελικά απεβίωσε. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους στο Μπρονξ ο δικηγόρος του, ο Ντούλος απεβίωσε στις 17:22 (τοπική ώρα), ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρός και περίμεναν μόνο ένα θαύμα για να τα καταφέρει.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά την έρευνα της αστυνομίας, ο Φώτης Ντούλος είχε αφήσει ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του, επαναλαμβάνοντας πως είναι αθώος για την εξαφάνιση της συζύγου του.

Ο Ντούλος επρόκειτο να πάει στο δικαστήριο την περασμένη Τρίτη για την υπόθεση της εξαφάνισης της συζύγου του, Τζένιφερ, τον περασμένο Μάιο, όπου αναμενόταν να μάθει την απόφαση που προέβλεπε εκ νέου φυλάκιση. Βρισκόταν κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, αλλά έλεγε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνισή της.

Φώτης Ντούλος: Αφησε γράμμα όπου έλεγε πως είναι αθώος

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, οι Αρχές έκαναν έρευνες και ανακάλυψαν το γράμμα, όπου γράφει και πάλι πως είναι αθώος. Την ίδια ώρα, έγιναν έρευνες και στο σπίτι του Ντούλου, όπου έψαχναν για στοιχεία που μπορεί να αποδείκνυαν το αν είναι τελικά ένοχος ή όχι.

«Ούτε μια στιγμή δεν πίστεψα πως θα αυτοκτονούσε. Αντιμετωπιζόταν, όμως, από τον κόσμο, ως ο άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του. Το βάρος αυτό είναι ασήκωτο. Το μήνυμά μου σε όσους του προσάπτουν δολοφονία: ντροπή σας», τόνισε μεταξύ άλλων την Τρίτη ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας του Φώτης Ντούλος, Κάρι Λοφτ, δήλωσε ότι «πρόκειται για μία μεγάλη τραγωδία».

Οπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του αποθανόντα, τα όργανά του θα δοθούν για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Ο Φώτης Ντούλος ήταν σε διαμάχη με την σύζυγό του και μητέρα των πέντε παιδιών τους, με την ίδια να εξαφανίζεται και τις αρχές να θεωρούν πως δολοφονήθηκε.

Την ημέρα της εξαφάνισης της συζύγου του Ελληνοαμερικανού, κάμερα ασφαλείας φαίνεται πως αποτύπωσε την εικόνα ενός άνδρα που κουβαλούσε σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες και πετούσε στα σκουπίδια. Οι Αρχές πιστεύουν πως πρόκειται για τον Ντούλο, ενώ από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν ρούχα και οικιακά αντικείμενα, ενώ βρέθηκαν και ίχνη αίματος της άτυχης μητέρας στα σκουπίδια.

Η Ρένα Ντούλος, η αδερφή του που ζει στην Ελλάδα, είναι ο πλησιέστερος ενήλικας συγγενής του και ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη με την ανιψιά του Αντζέλικα προκειμένου να είναι δίπλα του.

Ο 52χρονος Φώτης Ντούλος μεταφέρθηκε στο ιατρικό Κέντρο Jacobi στο Μπρονξ προκειμένου να υποβληθεί σε υπερβαρική θεραπεία οξυγόνου.

Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιείται για να αυξήσει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα ενός ασθενούς και να μειώσει τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα όσο πιο σύντομα γίνεται σε περιπτώσεις οξείας δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα.

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για την δολοφονία της πρώην συζύγου του

Ο Φώτης Ντούλος ήταν εν αναμονή της δίκης αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για την φερόμενη δολοφονία της πρώην συζύγου του Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος, πέρυσι τον Μάιο εν μέσω μιας διετούς δικαστικής διαμάχης σχετικά με το διαζύγιο του ζευγαριού. Ο ίδιος αρνείται πως έχει κάποιο ρόλο στον θάνατό της.

Το πτώμα της δεν έχει βρεθεί ποτέ, ενώ τα πέντε τους παιδιά, ηλικίας από 8 έως 13 ετών , είναι υπό την φροντίδα της γιαγιάς τους – από την πλευρά της μητέρας τους – Γκλόρια Φάρμπερ, στην Νέα Υόρκη.

Οι συγγενείς του Φώτη Ντούλου σπεύδουν στις ΗΠΑ για να τον «αποχαιρετίσουν»

Σύμφωνα με πηγές, ο Φώτης Ντούλος επιχείρησε να αυτοκτονήσει γιατί «είχε χάσει τα λογικά του» με την προοπτική να επιστρέψει ξανά στην φυλακή.

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε έλεγχο της κατοικίας του προχθές, λίγο πριν το μεσημέρι, όταν ο Φώτης Ντούλος δεν εμφανίστηκε στην ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο. Η γεωτοποθεσία στο βραχιόλι παρακολούθησης στον αστράγαλό του, έδειχνε ότι βρισκόταν ακόμη στο σπίτι του στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον κτηματομεσίτη στο γκαράζ του σπιτιού του με την μηχανή του αυτοκινήτου αναμμένη και έναν εύκαμπτο σωλήνα να συνδέεται με την εξάτμιση και τις πόρτες όλες κλειστές.

Οι αστυνομικοί έσπασαν το αυτοκίνητο για να τον τραβήξουν έξω και του έκαναν αμέσως CPR. Η σύντροφος του Φώτη Ντούλου, που μένει ανά διαστήματα μαζί του, είχε φύγει λίγο πιο πριν για να πάει στο μανάβικο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.