Μεταξουργείο: Ο 55χρονος και η 42χρονη θύματα της τραγωδίας. Ποιοι ήταν πραγματικά [φωτο]

Ποιος ο 55χρονος και η 42χρονη γυναίκα, θύματα της τραγωδίας στο Μεταξουργείο;

Την θλίψη έχει σκορπίσει στο Μεταξουργείο – και όχι μόνο- η είδηση πως ένα ζευγάρι Πακιστανών βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του στην Βίκτωρος Ουγκώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλοι στην γειτονιά κάνουν λόγο για μια φιλήσυχη και σεβαστή οικογένεια, με το ζευγάρι να έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια.

Διατηρούσαν ένα μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα, και ήταν επιφανείς στην Πακιστανική κοινότητα, με τον 55χρονο άντρα μάλιστα να είναι πρόεδρος των Σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου.

Η οικογένεια είχε πάει ένα 20ήμερο ταξίδι στο Πακιστάν και είχαν επιστρέψει πριν λίγες μέρες, και άνοιξαν το κατάστημά τους του Άη Γιαννιού.

Αυτό είναι το μίνι μάρκετ της οικογένειας στην Καλλιθέα:

“Έλα υπάρχει πρόβλημα”

Μιλώντας στο newsit.gr, φίλος της οικογένειας ανέφερε πως ο μεγάλος γιος τον πήρε τηλέφωνο και τον ειδοποίησε για το τραγικό περιστατικό.

“Έλα εδώ, έχουμε πρόβλημα. Ελάτε όσο μπορείτε πιο γρήγορα” είπε χαρακτηριστικά. Όταν έφτασε είδε το ΕΚΑΒ και τους αστυνομικούς, και οι άνθρωποι ήταν ήδη νεκροί.

Όπως είπε και τα τρία παιδιά της οικογένειας γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Ο 55χρονος άνδρας και η 42χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Πακιστάν, βρέθηκαν σε ακαμψία, κάτι που σημαίνει ότι άφησαν την τελευταία τους πνοή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι τρεις γιοι του άτυχου ζευγαριού, 8, 12 και 18 ετών, βρίσκονταν, όπως είναι αναμενόμενο, σε κατάσταση σοκ και όπως είναι φυσιολογικό ειδικοί ψυχολόγοι τα στηρίζουν όσο μπορούν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.