Ξέσπασε ο Ορέστης Τσανγκ για κοροναϊό: «Δεν τρώμε όλοι οι κινέζοι…» [video]

Τι δήλωσε ο Ορέστης Τσάνγκ για τον κοροναϊό;

Ο Ορέστης Τσανγκ, ο πρώην παίκτης του Survivor, που κατάγεται από την Κίνα και ζει στην Θεσσαλονίκη, μίλησε για τον κοροναϊό και την παγκόσμια ανησυχία που επικρατεί και ξέσπασε κατά όλων εκείνων που ακούγονται και γράφονται για την προέλευση του ιού.

Ο ίδιος μίλησε με σκληρά λόγια για όσα ακούγονται για τους Κινέζους και την περίεργη διατροφή τους που προκάλεσε τον κοροναϊό σε εκπομπή στο κανάλι ΟΡΕΝ.

«Δεν είναι σαφές από πού είναι η προέλευση του ιού. Τις προάλλες που ακούστηκε αν έγινε από κάποιο περίεργο ή άγριο ζώο, εγώ προσωπικά δεν έχω φάει κάποιο άγριο ζώο.

Καταλαβαίνετε ότι η Κίνα είναι μια χώρα με 1,4 δις πληθυσμό. Αν κάποιος, ένας στους χίλιους ή ένα στους δέκα χιλιάδες τρώει τέτοια ζώα, καταλαβαίνετε ότι τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους.

Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι είναι ο ιός της Κίνας. Όχι, δεν είναι ο ιός της Κίνας.

Ο ιός αυτός λέγεται corona virus. Υπάρχουν πάρα πολλοί ιοί παγκοσμίως, απλώς αυτός ο ιός προήρθε από την Κίνα.

Να μην ξεχάσουμε όλα αυτά τα μέτρα που έχει πάρει η Κινέζικη κυβέρνηση για την καταπολέμηση του κοροναϊού και είμαι πολύ χαρούμενος που ευτυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν συνέβησαν αυτά τα κρούσματα ρατσισμού που συνέβησαν στις άλλες χώρες. Η Κίνα θα τα καταφέρει», είπε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τσάνγκ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.