Νίκος Σπανός: Γιατί ξέσπασαν ο γιος και η μητέρα του 52χρονου CEO που πέθανε από κορωνοϊό [video]

Γιατί ξέσπασαν ο γιος και η μητέρα του 52χρονου Νίκου Σπανού, του άτυχου πρώην CEO της Goodyear που πέθανε από κορωνοϊό χωρίς υποκείμενα νοσήματα;

Ένα από τα θύματα του ιού στην Ελλάδα είναι ο Νίκος Σπανός, ο 52χρονος πρώην CEO της Goodyear Hellas, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής 3/4, νικημένος από τη νόσο Covid-19 που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 04.04.2020, η εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο», με την Τατιάνα Στεφανίδου, στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι πριν από 15 ημέρες ο Νίκος Σπανός είχε παρουσιάσει συμπτώματα, όπως πυρετό, βήχα, εξάντληση.

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα όμως, η κατάσταση του επιδεινώθηκε και έτσι μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου νοσηλεύτηκε για δώδεκα ημέρες. Δυστυχώς, ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε χθες το μεσημέρι.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Πόπη Παπαδοπούλου, επικοινώνησε με τον 25χρονο γιο του Νίκου Σπανού και εκείνος μίλησε μέσα από το νοσοκομείο τόσο για τον χαμό του πατέρα του όσο και για τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό.

«Είμαι καλύτερα εγώ. Αλλά δεν ξέρετε… είναι ψυχολογικό το θέμα τώρα. Πολύ δύσκολα. Ο πατέρας μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Ήταν υγιέστατος και έφυγε… τον πήρε ο ιός.

Τον πήρε. Δυστυχώς ο κορονοϊός, αυτό δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος, χτυπάει και ανθρώπους που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα, όπως και εμένα.

Δέκα ημέρες είχα 39 πυρετό και τώρα είμαι μέσα άλλες πόσες… Μιάμιση εβδομάδα μέσα στο νοσοκομείο.

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν πρέπει να βγαίνει έξω. Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει ο κόσμος να το δει παραπάνω».

Ο 25χρονος γιος του Νίκου Σπανού παρακινεί τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους.

Δείτε όσα είπε στην τηλεοπτική εκπομπή ο γιος του Νίκου Σπανού:

Συγκλονισμένη και η μητέρα του Νίκου Σπανού

Συγκλονίζει η μητέρα του 52χρονου άνδρα που κατέληξε έπειτα από μάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο «Αττικόν» την Παρασκευή.

«Όλο ζωή ήταν. Μανούλα μου πρόσεχε μη μου αρρωστήσεις, μανούλα μου πρόσεχε. Έτσι έλεγε, πού να φανταστεί το παιδί μου ότι θα φύγει» είπε η μητέρα του άτυχου άνδρα στο STAR.

«Ψήθηκε στον πυρετό, τον έφαγε ο πυρετός. Είκοσι μέρες είχε πυρετό, πήγαινε στο νοσοκομείο, τον έδιωχναν. Τελικά με χίλια παρακάλια του κάνανε το τεστ, βγήκε θετικός και τον κρατήσανε στο Αττικόν», ανέφερε.

Ο 52χρονος είχε απευθυνθεί και σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος όπως φαίνεται τον καθησύχαζε. «Υποψιαζόταν ότι έχει κολλήσει κορονοϊό και παρακαλούσε να κάνει τεστ και του έλεγε ο γιατρός δε χρειάζεται θα πέσει ο πυρετός, θα πέσει ο πυρετός» δήλωσε η μητέρα του.

Σύμφωνα με την ίδια, ο γιος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε.

«Πρόσεχε μανούλα μου έλεγε. Ο ίδιος με πήρε από το σπίτι, δεν μπορούσε να μιλήσει και μου μίλαγε ο γιος του. Και μου έστειλε μήνυμα “μάνα δεν μπορώ να σου μιλήσω” στα τελευταία, πριν φύγει τελευταία μέρα» είπε συντετριμμένη η μητέρα του 52χρονου Νίκου Σπανού.

Διαβάστε ποιος ήταν ο Νικόλαος Σπανός και πώς πέθανε από κορωνοϊό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.