ΣΚΑΙ, αηδία: Γελάκια Νίκου Υποφάντη για ενδοοικογενειακή βία. «Τους δίνουμε αλκοόλ για να…» [video]

Ποιο το νέο αηδιαστικό κατόρθωμα του Νίκου Υποφάντη στον ΣΚΑΙ;

Ένα όνομα, μία ιστορία: Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Νίκος Υποφάντης δεν είναι απλά ένας δημοσιογράφος.

Είναι ο άνθρωπος που με σκληρή έρευνα και τραπεζοειδή λογική απέδειξε ότι δεν μπορείς να σηκώσεις 100 χιλιάρικα από ATM.

Θα αναρωτιέστε ήδη τι άλλο μένει να καταφέρει κανείς μετά από αυτά τα Ομηρικά έπη. Κι όμως, όλα γίνονται.

Η αφορμή μάλιστα ήταν μία τελείως μη-inspirational στιγμή ζωντανά στον αέρα του ΣΚΑΪ: Η στιγμή που ένας ιδιοκτήτης κάβας ανέπτυσσε για το πως τα πάνε οι κάβες σε καιρό καραντίνας.

Έτσι, μάθαμε ότι μετά το αρχικό πιστόλι που έριξαν οι κάβες, τα πράγματα όχι απλά πηγαίνουν καλύτερα, αλλά οι κάβες έχουν φτάσει να προσφέρουν κοινωφελή έργο, γιατί βοηθάνε στην πάταξη της… ενδοοικογενειακής βίας.

Ο ιδιοκτήτης της κάβας, ο οποίος υποστήριξε ότι όλα θα λυθούν αν οι δύο πλευρές των ζευγαριών καταφέρουν να βάλουν σε καταστολή μέσω αλκοόλ η μία την άλλη.

Η συγκεκριμένη προσέγγιση ενθουσίασε και τον Νίκο Υποφάντη, ο οποίος ολοφάνερα απόλαυσε το χωρατό του ιδιοκτήτη της κάβας.

“Επιτελούμε πλέον κοινωφελές έργο γιατί μέσα στα πλαίσια της προσπάθειάς που γινεται για μείωση της ενδοοικογενειακής βίας, προσπαθεί η κάθε πλευρά του ζευγαριού να έχει το υπόλοιπο κομμάτι του ζευγαριού σε ήπια καταστολή.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν έρχονται σε μας, ψωνίζουνε ο ένας για τον άλλο το κρασάκι τους,το ποτό τους προκειμένου να διασκεδάσουν το “Μένουμε στο Σπίτι”.

Τα παραπάνω είναι τα λόγια ιδιοκτήτη κάβας, ο οποίος όταν αναφέρθηκε στην ενδοοικογενειακή βία προκάλεσε τα γέλια (!!!) του δημοσιογράφου Νίκου Υποφάντη του ΣΚΑΪ.

Το ερώτημα είναι το εξής: Πως μπορεί η ενδοοικογενειακή βία να προκαλεί το γέλιο ενός ανθρώπου; Μόνο ο Υποφάντης ξέρει.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.