34χρονη Ιωάννα: Εντοπίστηκε η ηθική αυτουργός. Ποια είναι. Γνωστά τα κίνητρα, υπεράνω υποψίας

Ποια τα κίνητρα της ηθικής αυτουργού της επίθεσης στην 34χρονη Ιωάννα;

Πιο κοντά στα ίχνη της δράστιδας της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα, βρίσκονται οι αρχές, καθώς σύμφωνα με το MEGA, έχουν εντοπίσει την ηθική αυτουργό της αποτρόπαιας πράξης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπο υπεράνω υποψίας, από τον κύκλο της 34χρονης Ιωάννας, και τα κίνητρα της είναι γνωστά στην Αστυνομία.

Όσον αφορά στις υπόπτους που είχε καταλήξει ως φυσικούς αυτουργούς η ΕΛΑΣ, κάποιες φέρεται να έχουν ισχυρό άλλοθι, ενώ άλλες έχουν τελείως διαφορετικό σωματότυπο συγκριτικά με αυτόν της μαυροφορεμένης γυναίκας που έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, πήραν μερικά αποτελέσματα από την “σάρωση” των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και θα επιχειρήσουν να βάλουν στον “χάρτη” της ευρύτερης περιοχής της Καλλιθέας, τους υπόπτους.

Θα προβούν σε μία αντιπαραβολή των θέσεων τοποθεσίας κινητών με τις καταθέσεις των υπόπτων σε μία προσπάθεια ισχυροποίησης των ενδείξεων που θα μπορούσαν να καθοδηγήσουν τις αστυνομικές έρευνες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.