34χρονη Ιωάννα: Πανέτοιμη η δράστης. Οι πρόβες του εγκλήματος και η τηλεκάρτα

Σε μία αποκάλυψη για τον «επαγγελματισμό» στο χτύπημα με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα προχώρησε το Open στο κεντρικό του δελτίο, μετά το τέλος της ανάλυσης των τηλεφωνημάτων αφού πρώτα είχε αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ρεπόρτερ Ευλαμπία Ρέβη οι αστυνομικοί οδηγούνται στο συμπέρασμα πως η δράστης έδρασε απόλυτα επαγγελματικά καθώς χρησιμοποίησε μόνο τηλεκάρτα. Η τηλεκάρτα αυτή χρησιμοποιήθηκε μάλιστα όχι μία αλλά τρεις φορές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλες οι έρευνες έχουν πέσει στην τηλεκάρτα καθώς όπως φαίνεται η δράστης έκανε δύο πρόβες για το πώς θα έκανε την παραγγελία του ταξί που θα την μετέφερε στον τόπο εργασίας της 34χρονης Ιωάννας, εκεί που έγινε και η επίθεση με το θειικό οξύ.

Η μαυροφορεμένη επέλεξε να κάνει τρία τηλεφωνήματα με την ίδια «επιχειρησιακή» τηλεκάρτα μελετώντας όλη την πορεία της προς τον καρτοτηλέφωνο, μαθαίνοντας τον δρόμο αλλά και τον χρόνο που θα της έπαιρνε για να κάνει τις κλήσεις για το ταξί.

Ήθελε όλα να είναι οργανωμένα και δοκιμασμένα με πρόβες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Παρόλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία από τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ ότι η δράστης έχει κάνει λάθη τα οποία θα τους οδηγήσουν στην εξακρίβωση της ταυτότητάς της, καθώς το έγκλημά της μπορεί να φαίνεται, δεν είναι όμως τέλειο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.