34χρονη Ιωάννα: Αυτό είναι το νέο σκίτσο της μαυροφορεμένης

Δείτε το νέο σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, η γυναίκα έφτασε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας, όπου εργαζόταν η 34χρονη Ιωάννα, με αστική συγκοινωνία και συγκεκριμένα με λεωφορείο. Όπως φαίνεται και στο σκίτσο, φορούσε μπεζ καπαρντίνα, μαύρο παντελόνι, χειρουργική μάσκα, μαύρα γάντια και ξανθιά περούκα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μυστηριώδης γυναίκα είχε σκοπό να επιτεθεί στην 34χρονη Ιωάννα και την προηγούμενη μέρα, όμως δεν την πρόλαβε, καθώς το θύμα έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της.

Τις δύο αυτές μέρες, η δράστης φέρεται να αλλάζει περούκα, ενώ από τις κάμερες που την έχουν καταγράψει κρατά στο χέρι της ένα μπλε μπουκάλι.

Η γυναίκα δεν αποκάλυψε το πρόσωπό της, ούτε όταν μπήκε στο ταξί με το οποίο διέφυγε από το σημείο της επίθεση, το οποίο την αποβίβασε κοντά στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως.

Σύμφωνα με την κατάθεση της οδηγού, μιλούσε ελληνικά, χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην προφορά της, ενώ απέφυγε να συζητήσει το οτιδήποτε με την οδηγό πέρα από το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν.

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε προσωπικές εκκρεμότητες ή διενέξεις που ενδεχομένως είχε η 34χρονη Ιωάννα.

Οι αστυνομικοί επενδύουν πολλά στη σάρωση των κλήσεων των κινητών τηλεφώνων, ελπίζοντας στο λάθος της δράστιδος, δηλαδή να χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο για να μπει σε διαδικτυακές εφαρμογές ή social media.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.