Μαντλίν: Νέα μαρτυρία ανατρέπει τα πάντα. «Την είδαν με τον…»

Ποια η νέα μαρτυρία για την υπόθεση της Μαντλίν;

Μετά την αποκάλυψη πως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι πρώτος ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν, ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες επιβεβαιώνουν την σχέση του Γερμανού με την υπόθεση.

Η Daily Mail, παρουσιάζει σήμερα μια μαρτυρία που αλλάζει αρκετά τα όσα γνωρίζαμε καθώς κάνει λόγο για εμφάνιση της Μαντλίν με έναν άνδρα που έμοιαζε με τον Μπρίκνερ, λίγες εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση της εξαφάνισης του παιδιού.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας, το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε, αναφέρει πως είδε την Μαντλίν μέσα σε ένα φορτηγάκι Volkswagen, παρόμοιο με εκείνο που οδηγούσε ο Μπρίκνερ στο Αλγκάρβε, από όπου εξαφανίστηκε το παιδί το 2007.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, η Μαντλίν ήταν σε ένα εστιατόριο στην πόλη Alcossebre, ενώ του έκανε εντύπωση πως το παιδί έφυγε με τον άνδρα, που εικάζεται πως ήταν ο Μπρίκνερ.

Οι ημερομηνίες, ωστόσο, είναι αυτές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ο μάρτυρας είδε την Μαντλίν στις 28 Μαΐου του 2007, ακριβώς 3 εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της από το Αλγκάρβε.

Την ίδια ώρα η βρετανική αστυνομία έχει εκδώσει διεθνή ειδοποίηση μέσω της Ιντερπόλ για «αγνοούμενο πρόσωπο», ζητώντας την συνδρομή των ισπανικών και των γερμανικών Αρχών.

Οι Βρετανοί ζητούν από τους Ισπανούς να ερευνήσουν το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της περιοχή αλλά και να εξετάσουν τον μάρτυρα στην πόλη Alcossebre.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.