Χριστίνα Κλουτσινιώτη: Γιατί δολοφόνησαν την 37χρονη στη Ζάκυνθο. Το σκοτεινό παρελθόν και τα 500.000 ευρώ

Γιατί δολοφόνησαν την Χριστίνα Κλουτσινιώτη στη Ζάκυνθο;

Στο παρελθόν του 53χρονου επιχειρηματία, που τραυματίστηκε σοβαρά στη φονική ενέδρα που έστησαν σε αυτόν και στην 37χρονη σύζυγό του, επιχειρηματία Χριστίνα Κλουτσινιώτη (η οποία έπεσε νεκρή) νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού) στη Ζάκυνθο, «χτενίζουν» οι αστυνομικές Αρχές.

Με την αναζήτηση των δυο δραστών – οι οποίοι μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικοί, «γάζωσαν» τη μηχανή στην οποία επέβαινε το ζευγάρι – να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι αστυνομικοί «βλέπουν» πίσω από την επίθεση αυτή, πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο στόχος ήταν ο 53χρονος, ωστόσο ακαριαίο θάνατο βρήκε η 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη που βρισκόταν στην μηχανή ως συνοδηγός.

Μάλιστα, η αστυνομία φέρεται να θεωρεί πως πρόκειται για διαμάχη ομάδων που δρουν στην Ζάκυνθο, ενώ το σημερινό «χτύπημα» δεν αποκλείεται να σχετίζεται με άλλη δολοφονία που έγινε παλαιότερα στο νησί, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας, με λεία 550.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.