Big Brother: Αυτοί είναι οι 17 νέοι παίκτες. ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβιστής, youtuber, plus size μοντέλο, δικηγόρος, αντιδήμαρχος [φωτο]

Δείτε τους 17 νέους παίκτες του Big Brother.

Απόψε, Σάββατο (29/08), στις 21:00 στον ΣΚΑΙ αναμένεται η μεγάλη πρεμιέρα του νέου “Big Brother“, του δημοφιλέστερου παγκοσμίως ριάλιτι που επιστρέφει μετά από 20 χρόνια ανανεωμένο και ανατρεπτικό.

Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο επεισόδιο, ωστόσο, τελευταία στιγμή το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει σε μια αλλαγή σχετικά με τις μέρες που θα παρακολουθούμε το live show του διάσημου ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, αρχικά είχε γνωστοποιηθεί πως το live του Μεγάλου Αδελφού θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, αλλά σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ το live καθιερώνεται για κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Έτσι, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το κανάλι, το 2ο live του “Big Brother” θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, και αυτή είναι η μέρα που θα τοποθετηθεί μόνιμα το live show.

Λίγο πριν την έναρξη του ριάλιτι εγκλεισμού το κανάλι ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα μπουν στο σπίτι, στην μαγνητοσκοπημένη εκπομπή που θα δούμε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ αυτών ένας ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβιστής, ένας γνωστός youtuber, ένα plus size μοντέλο, μια δικηγόρος, αλλά και ένας.. πρώην αντιδήμαρχος.

Δείτε τους 17 νέους παίκτες του Big Brother στο GossipLife.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.