Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Γιατί χώρισε με Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το πρώτο post μετά το «διάλειμμα»

Ποιο ήταν το πρώτο post της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μετά την ανακοίνωση του «διαλείμματος» από τον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο;

«Δεν έχουμε χωρίσει. Κάνουμε ένα διάλειμμα στο γάμο μας γιατί υπάρχουν κάποια προβλήματα στη μεταξύ μας σχέση» δήλωσε ο πλαστικός χειρουργός σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Με μία τελευταία ανάρτησή της στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διάσταση ύστερα από 2 χρόνια γάμου με τον πλαστικό χειρουργό σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Το 27χρονο μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, εγκατεστημένη πλέον στην περιοχή της Ακρόπολης, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου ποζάρει σε διάφορα σημεία του καθιστικού με διαφορετικά outfits, σχολιάζοντας στα αγγλικά:

«Δεν ψάχνω για κάτι ή για κάποιον… Ψάχνω για μένα».

View this post on Instagram

I wasn’t searching for something or someone … I was searching for me ….

A post shared by Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) on

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα στον γάμο τους, καθώς διαφωνούν στο θέμα των παιδιών.

Ο Αριστομένης θέλει να προσωρήσουν στην τεκνοποίηση, κάτι που προβληματίζει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που θεωρεί οτι είναι πολύ μικρή ακόμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.