Big Brother spoilers: Αποχώρησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη οριστικά; Ποιος πήρε το βέτο, ακυρώνεται το Live;

Τι λένε τα spoilers για το Big Brother, αποχώρησε οριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη;

Το Big Brother Live Streaming συνεχίζει το διάλειμμα του και τα spoilers παίρνουν φωτιά.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στο τελευταίο επεισόδιο δεν προβλήθηκε η ψηφοφορία των παικτών για τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το Big Brother.

Το γεγονός αυτό είναι πολύ περίεργο, ιδιαίτερα με δεδομένο ότι οι ψηφοφορίες των παικτών είχαν διαφημιστεί στο τρέιλερ της Τετάρτης.

Στο twitter έχουν διαρρεύσει spoilers που λένε ότι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αποχώρησε οριστικά από το Big Brother, γι’ αυτό και δεν προβλήθηκε η ψηφοφορία.

Η αλήθεια είναι ότι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει απομονωθεί από όλους μέσα στο σπίτι, αφού και η «φίλη» της Ραμόνα εξερράγη με όσα άκουγε στο τελευταίο επεισόδιο.

Πάντως οι πληροφορίες για οριστική αποχώρηση της Άννα Μαρίας από το Big Brother μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται…

Όσο αφορά στο βέτο, κάποια spoilers στο twitter έλεγαν ότι το πήρε ο Δημήτρης Κεχαγιάς, αν και η αλήθεια μένει να αποδειχθεί.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες, το βέτο το κέρδισε ο Ζακ, ο οποίος αποφάσισε να μην το χρησιμοποιήσει, αφήνοντας υποψήφιους την Άννα Μαρία, τη Σοφία και τα δίδυμα Βαρουξή.

Τέλος, όσον αφορά στις πληροφορίες ότι θα ακυρωθεί το Big Brother Live της Παρασκευής λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, αυτές διαψεύδονται προς το παρόν από την παραγωγή.

Γι’ αυτό άλλωστε βγήκε και το διέψευσε και ο Χάρης Βαρθακούρης στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Διαβάστε τη σωρεία Big Brother spoilers και σχολίων στο twitter:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.