Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου εκθέτει τον Παναγιώτη – «Πολύ μικρός». To έπιασε το νόημα [video]

Η Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother μίλησε για όλα στην Ιωάννα Μαλέσκου και είπε πολλά.

Οι σκηνές που η Χριστίνα Ορφανίδου πιάνει το μ0ριο του Παναγιώτη Βαρουξή έκαναν θραύση στο Big Brother Live Streaming.

Η Χριστίνα Ορφανίδου αποκάλυψε όσα δεν έχουμε δει για την σχέση της με τον Παναγιώτη Βαρουξή και τον χαρακτήρισε «μικρό» και «κουτσομπόλη» χωρίς εμπειρίες.

Η όμορφη παίκτρια πόκερ μίλησε επίσης για το γνωστό βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου και πόσο την έχει επηρεάσει.

«Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από όταν κατέθεσα τη μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου μου. Απλά ήμουν στο παιχνίδι και δεν πήγα στο δικαστήριο. Πήρα αναβολή. Για κάτι το οποίο έχω αποδεχτεί και ξέρω πως δεν έφταιγα 100% εγώ, γιατί έφταιγα σε ένα ποσοστό….

Δε σημαίνει πως θα σταματήσει η ζωή μου επειδή συνέβη ένα γεγονός. Το θέμα είναι πως αυτά τα περιστατικά, συνήθως προκαλούνται από άντρες. Δεν το λέω σ3ξιστικά.

Όταν συνέβη το 2018 είχα ενημερώσει τους πάντες στην οικογένειά μου. Ήμασταν με τον σύντροφό μου τρία χρόνια μαζί. Συζούσαμε μαζί με τους γονείς του. Ήταν επίσημη η σχέση μας. Πικράθηκα που οι γονείς του δεν επικοινώνησαν μαζί μου να μάθουν τι έγινε.

Μίλησα με την οικογένειά μου και εφόσον τα βρήκα με τον εαυτό μου, προσπάθησα να κάνω τις σωστές νομικές κινήσεις. Δεν έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει. Όταν έγινε γνωστό το θέμα του βίντεο μέσα στο σπίτι, δεν ένιωσα να αλλάζει κάποια συμπεριφορά».

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Χριστίνα Ορφανίδου, μίλησε επίσης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε κάτι που δικαιολογεί τόσο τον πανηγυρισμό του Βαρουξή με την ανακοίνωση του αποτέλεσματος την Παρασκευή αλλά και τον λόγο που την ψήφισε.

Το παιδάκι πέρα απο εγωϊστής δεν άντεξε την απόρριψη. “Ο Παναγιώτης είχε αρχίσει να με ερωτεύεται. Και προφανώς δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Γι’ αυτό και αντέδρασε έτσι όταν του είπα να το σταματήσουμε διότι πέρα απο τα χάδια δεν είχα καμία επικοινωνία μαζί του” είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Δείτε το επίμαχο βίντεο με τη Χριστίνα Ορφανίδου και το μ0ριο του Παναγιώτη Βαρουξή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.