Κυριακή ανοιχτά σούπερ μάρκετ, καταστήματα: Ανατροπή, τι θα συμβεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Τι θα συμβεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου με τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ και καταστήματα;

Όλοι γνώριζαν ότι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα ήταν ανοιχτά.

Όμως έρχεται μια ανατροπή.

Με μια έκτακτη απόφαση το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστά όλα τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.

Δεν θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή 1η Νοεμβρίου που ξεκινούν οι εκπτώσεις.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου, παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά), όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά.

Σημειώνεται ότι κανονικά τα μαγαζιά θα ήταν ανοιχτά την Κυριακή, αλλά αυτό άλλαξε.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά μαγαζιά και σούπερ μάρκετ όλο τον χρόνο.