Σοκ στην Αγία Βαρβάρα: Άγρια δολοφονημένη 50χρονη με μαχαιριές. Άφαντη η 15χρονη κόρη [video]

Ποια η άγρια δολοφονία 50χρονης που συγκλόνισε την Αγία Βαρβάρα;

Αγρια δολοφονημένη βρέθηκε μια 50χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, το βράδυ της Παρασκευής.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε με μαχαιριές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα στο σπίτι της στην οδό Ελ. Βενιζέλου.

Επί δύο ημέρες την αναζητούσε μάταια η ξαδέλφη της άτυχης 50χρονης γυναίκας καλώντας την στο τηλέφωνο αλλά πηγαίνοντας και από το διαμέρισμά της, ένα υπερυψωμένο ισόγειο, στην Αγία Βαρβάρα.

Ανησυχώντας για το τι μπορεί να είχε συμβεί κάλεσε την Αστυνομία και μπαίνοντας στο σπίτι την βρήκαν νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος, δεμένη χειροπόδαρα, με τις πιτζάμες της, στο υπνοδωμάτιό της.

Το θύμα έφερε αρκετά τραύματα με μαχαίρι στον λαιμό και το πρόσωπο. Ο χώρος ήταν ερευνημένος και άνω κάτω παρότι η πόρτα δεν είχε το παραμικρό ίχνος παραβίασης και ο χρόνος θανάτου της υπολογίζεται 1-2 ημέρες πριν βρεθεί νεκρή κάτι για το οποίο όμως θα είναι πιο σίγουρες οι Αρχές όταν γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια και ζούσε μαζί με την 15χρονη κόρη της η οποία όμως είναι άφαντη και δεν εντοπίστηκε πουθενά από την Αστυνομία, που συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της, φοβούμενη για το τι μπορεί να έχει συμβεί είτε έχει τυχόν εμπλοκή με το περιστατικό είτε της έχει συμβεί και εκείνης κάτι κακό.

Στο σημείο συνεχίζεται η αυτοψία και η έρευνα από άντρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, μήπως εντοπιστεί το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στο άγριο αυτό έγκλημα, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από γείτονες και άτομα του στενού περιβάλλοντος του θύματος για να σχηματίσουν εικόνα οι Αρχές για το αν άκουσε κάποιος την παραμικρή φασαρία και να διαπιστώσουν μεταξύ άλλων τις σχέσεις μάνας και κόρης και την πιθανότητα ύπαρξης άλλου ύποπτου ατόμου.

Στον στενό κύκλο των προσώπων της 50χρονης γυναίκας που βρέθηκε αγρια δολοφονημένη στο σπιτι της στην Αγία Βαρβάρα, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών το «κλειδί» που θα λύσει τον γρίφο και θα αποκαλύψει την ταυτότητα του ατόμου που την έδεσε χειροπόδαρα και την έσφαξε.

Η γυναίκα, έφερε πολλαπλά τραύματα στον λαιμό και το πρόσωπο κάτι που σε συνδυασμο με το γεγονος οτι την ειχαν δέσει με ιμάντες, «δείχνει» προσωπικά κίνητρα. Ο μυστηριωδης δολοφόνος, εκτιμούν οι αναλυτές, δεν ηθελε απλά να σκοτώσει τη γυναίκα αλλα να την κάνει να «σβήσει» με μαρτυρικο τρόπο ίσως για να εκτονώσει το μίσος που ένιωθε για εκείνη. Το θύμα, τον τελευταιο χρόνο ήταν βυθισμένο στον πόνο μετά την απώλεια του συζύγου της και τα έβγαζε πέρα δύσκολα.

Για να μεγαλώσει τη 15χρονη κόρη της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαριστρια σε διάφορα σπίτια. Το έγκλημα, αποκαλύφθηκε λιγο μετα τις 8 το βράδυ της Παρασκευης οταν η ξαδέρφη της, ανησύχησε καθώς η γυναίκα δεν ειχε δώσει σημεία ζωής. Έτσι αποφάσισε να ειδοποιήσει την Αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο υπερυψωμένο ισόγειο στην Αγία Βαρβάρα ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη.

Η 50χρονη, μητέρα ήταν νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου, δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινους ιμάντες και έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαιρι. Το σπίτι είχε ψαχτεί, η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης ενω αναζητειται η 15χρονη κόρη της η οποια ειναι εξαφανισμένη. Αυτο που ψαχνουν να βρουν ειναι που βρίσκεται η μαθήτρια και αν φυσικα διατρεχει κινδυνο καθως ειναι ανηλικη.

Σοκαρισμένη η γειτονιά της 50χρονης από το έγκλημα

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Βαράβρα, από την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος.

Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι η 50χρονη καθαρίστρια προσπαθούσε να συντηρήσει την ίδια και την κόρη της, ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος αλλά μετά το θάνατο του συζύγου της είχαν ξεκινήσει κάποιες προστριβές με την κόρη της και κάποια οικονομικά προβλήματα.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.