Big Brother ανατροπή: Άκυρη αποχώρηση, κορωνοϊός και επιστροφή Χριστίνας Ορφανίδου;

Η έκπληξη στο Big Brother ήταν μεγάλη.

O Μεγάλος Αδερφός τους είπε ότι δεν θα βγει κάρτα ψηφοφορίας και οι παίκτες έμειναν παγωτό.

Καθώς το Big Brother Live Streaming συνεχίζει να απογοητεύει, τα spoilers στα social media παίρνουν φωτιά.

Φωτιά έχουν πάρει οι ομάδες στα social media, αλλά και όσοι ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για να μάθουν λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα υπάρξει σήμερα αποχώρηση. Και αυτό συμβαίνει, καθώς οι παραγωγοί θέλουν να προστατέψουν τον κόσμο και τους παίκτες από τον Covid-19 και να εναρμονιστούν στις επιταγές του νέου “lockdown”.

Επίσης, σύμφωνα με το nassosblog, στο live θα ζήσουμε όλοι μια μεγάλη ανατροπή που έχει να κάνει με την ζωντανή ψηφοφορία.

Την ίδια ώρα, «δεν σας πάει καν το μυαλό» έγραψε η Χριστίνα Ορφανίδου, ανακοινώνοντας ουσιαστικά την επιστροφή της στο σπίτι; Ποιος ξέρει. Λίγες ώρες έχουν μείνει από το live και το κορίτσι με το τεράστιο φυσικό στήθος απασχολεί για μια ακόμη φορά.

Το σίγουρο είναι πως οι παραγωγοί του ριάλιτι θα την έχουν στο πλατό και αυτή την εβδομάδα μαζί με τον Βαρουξή για να πάρουν το υπόλοιπο της κόντρας τους σε ζωντανή μετάδοση.

Πάντως είναι απίθανο να μπούνε παλιοί παίκτες, κάτι που είχε σχεδιαστεί να γίνει προκειμένου να τραβήξουν παρακάτω τον τελικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.