Εκλογές ΗΠΑ: Ανατροπή μεγατόνων. Επανεκλέγεται ο Τραμπ πρόεδρος ΗΠΑ; Καταστροφή για μίντια

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα στις εκλογές ΗΠΑ και πώς μια μεγάλη ανατροπή δεν είναι πλέον απίθανη;

Τα αποτελέσματα στις εκλογές ΗΠΑ έρχονται να σφραγίσουν ένα 2020 που όμοιο του δεν υπάρχει.

Επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ;

Οι εταιρείες στοιχημάτων τα ξημερώματα της Τετάρτης άλλαξαν τις αποδόσεις τους και δίνουν πλέον προβάδισμα νίκης στις εκλογές στον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ενδεικτικές του πως κυλάει η εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ είναι για πολλούς η διακύμανση των αποδόσεων, που πλέον θεωρούν φαβορί τον Τραμπ σε σχέση με τον Μπάιντεν.

Κατά τη βρετανική Betfair, η πιθανότητα νίκης του Τραμπ υπολογίζεται πως ανέρχεται στο 60%, από 39% όταν άνοιγαν οι κάλπες το πρωί χθες Τρίτης. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν έχουν πέσει στο 40% από 61%.

Σύμφωνα με τη Smarkets Exchange, με έδρα τη Βρετανία, ο Τραμπ έχει ακόμα πιο υψηλή πιθανότητα νίκης, 65%, από 39% όταν άνοιγαν οι κάλπες. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν έχουν πέσει στο 35% από 61%.

Όσοι γνωρίζουν, «βλέπουν» ότι ο Τράμπ κερδίζει σε κρίσιμες πολιτείες όπως η Φλόριντα, το Τέξας και το Οχάιο, οπότε μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος αν κερδίσει και την Πενσυλβάνια.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Τραμπ προηγείται και στην Πενσυλβάνια.

Τα Αμερικανικά μίντια διστάζουν ακόμα να δηλώσουν νικητή τον Τραμπ σε πολιτείες κλειδιά, καθώς το αποτέλεσμα αυτό είναι καταστροφή για αυτούς, όμως η μάχη θα έχει μόνο έναν νικητή.

Μεγάλο ερωτηματικό βέβαια εξακολουθεί να είναι η επιστολική ψήφος, η οποία θα αργήσει να καταμετρηθεί στα τελικά αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.