Το «καρφί» του Άδωνι Γεωργιάδη για JUMBO και Βακάκη

Τι σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την απουσία του JUMBO από το click away;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστη την επιλογή του Jumbo να μην ανοίξει για click away, σε αντίθεση με τον Μουστάκα.

Παρότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κατονόμασε την αλυσίδα παιχνιδιών JUMBO, την «φωτογράφησε».

Ως ευκαιρία για τα μικρά παιχνιδάδικα χαρακτήρισε o Άδωνις Γεωργιάδης την επιλογή του Jumbo να μην ανοίξει για click away.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε σήμερα στο MEGA και έκανε έναν απολογισμό του click away.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι η αγορά λειτούργησε καλά με το click away, ενώ ειδικά για τα παιχνίδια τόνισε πως νιώθει υπερήφανος που «χιλιάδες παιδιά θα κάνουν γιορτές με τα παιχνίδια τους διότι καταφέραμε να πείσουμε την Επιτροπή και να οργανώσουμε αυτό το σύστημα».

«Για άλλους» όπως είπε το μέτρο δούλεψε, «ενώ για άλλους κλάδους λιγότερο».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε επίσης ότι οι ανάγκες των εορτών αλλά και το ότι «μεγάλη αλυσίδα παιχνιδιών έμεινε κλειστή και δεν χρησιμοποίησε το click away δημιούργησε για τα μικρά καταστήματα παιχνιδιών συνθήκες μεγάλου τζίρου».

Υπενθυμίζεται ότι το Jumbo είχε ανακοινώσει στις 11 Δεκεμβρίου:

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας. Η υπηρεσία CLICK AWAY δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές.»

Πάντως το ηλεκτρονικό κατάστημα του Μουστάκα moustakastoys.gr δέχεται κανονικά παραγγελίες και το click away λειτουργεί ομαλά με παραδόσεις ακόμα και την ίδια μέρα. Κάντε κλικ ΕΔΩ για click away από Μουστάκα.



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.