Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Big Brother: Τι απάντησε για το αν είναι τρελή [video]

Καλεσμένη της εκπομπής «love it» η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε για την ενασχόλησή της με την τοπική αυτοδιοίκηση της Κρήτης, ενώ αποκάλυψε πως στα μελλοντικά της σχέδια είναι η πολιτική.

«Ασχολήθηκα με την πολιτική για να φροντίζω τον κόσμο, αυτό που έκανα έτσι κι αλλιώς.

Μίλαγα με όλον τον κόσμο, τον φρόντιζα. Πάντα έτσι έκανα.

Βεβαίως θα ξανακατέβαινα στην πολιτική, αλλά θα συνεχίσω να ασκώ και την δικηγορία.

Δεν είμαι τρελή, δεν έχω τρελαθεί, όπως με χαρακτήριζαν στο παιχνίδι και ποτέ δεν με έχουν χαρακτηρίσει έτσι στη ζωή μου»

Κέρδισε το παιχνίδι αλλά δείχνει ακόμη ότι υποφέρει απο ιδρυματοποίηση. Ακόμη ασχολείται με την Ραμόνα που την πλήγωσε.

Δεν είναι τυχαίο πώς κάποια στιγμή ενώ μιλούσε για τις αξίες της που κάποιοι μέσα στο σπίτι τις διέλυαν και αυτό την εξόργιζε πέταξε την σπόντα για την Ρουμάνα συμπαίκτριά της “Η Ραμόνα με πόνεσε. Της έδωσα αγάπη και με πόνεσε”.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απάντησε για τις “μοναχικές στιγμές” της και είπε ούτε λίγο ούτε πολύ απαντώντας σε όσα γράφτηκαν περί τρέλας, ότι “δεν είμαι τρελή. Απλά όταν δεν γίνεται το σωστό γίνεται της Τ-άννας. Δεν είναι νούμερο. Είναι μια κοπέλα παλιάς κοπής που κέρδισε το Big Brother της νέας εποχής”.

Εντύπωση προκάλεσε η σιωπή της απέναντι στον Πυργίδη. Ανέφερε όλους τους συμπαίκτες της, ακόμη και την Σοφία… αλλά κουβέντα για τον Πυργίδη.

Είναι προφανές ότι ενημερώθηκε για την στάση της μάνας του Σαλονικιού και όσες χοντράδες είπε στο πλατό… και “σιώπησε” επι τούτου.

Μίλησε μόνο “για την τρέλα του… και ότι την έκανε να γελάει. Έχω μάθει άσχημα πράγματα που έχει πεί για μένα. Με στεναχώρησε”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.