Click away Πλαίσιο, ΙΚΕΑ, Hondos, Public, Media Markt, Κωτσόβολος, Praktiker: Ποιοι και πώς ανοίγουν

Ποια μεγάλα καταστήματα ανοίγουν με τη μέθοδο του click away; Τι κάνουν Πλαίσιο, ΙΚΕΑ, Hondos, Public, Media Markt, Κωτσόβολος, Praktiker;

Μετά τα μεγάλα και μικρά παιχνιδάδικα, κάποια από τα οποία μπαίνουν στον χορό του click away, ερώτημα αποτελεί τι κάνουν τα μεγάλα πολυκαταστήματα.

Διαβάστε ποια από τα παιχνιδάδικα Μουστάκας, Jumbo, Ζαχαριάς, Max stores ανοίγουν με click away.

Πώς ανοίγουν Πλαίσιο, ΙΚΕΑ, Hondos, Public, Media Markt, Κωτσόβολος, Praktiker με click away;

Click away Πλαίσιο

Το «Πλαίσιο» ανακοίνωσε ότι ανοίγει από την Κυριακή (13 Δεκεμβρίου):

«Από την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, 22 καταστήματα «Πλαίσιο» ανοίγουν ξανά, μόνο για αγορές με τη μέθοδο του click away».

Click away ΙΚΕΑ

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν:

«Σας ενημερώνουμε πως τα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισός και ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη αύριο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά και για τους επαγγελματίες. Τα Καταστήματα και Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ παραμένουν προσωρινά κλειστά σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές οδηγίες. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω του ΙΚΕΑ e-shop». Δεν διευκρινίζεται κι εδώ αν θα προβούν σε πωλήσεις και μέσω click away.

Click away Hondos

Από τα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών τώρα τα «Hondos Center» ανακοίνωσαν επίσημα:

«Παραλάβετε τις αγορές σας από το κατάστημα της επιλογής σας με ένα τηλεφώνημα!», αφήνοντας να εννοηθεί ότι εξυπηρετούν με click away.

Click away Public

Ανοιχτά με click away και τα Public, πατήστε εδώ για να κάνετε τις αγορές σας:



Click away Intersport, Marks&Spencer

Επίσης μεγάλα καταστήματα ένδυσης όπως τα Marks&Spenser ή τα αθλητικών ειδών Intersport δεν έχουν επίσημη ανακοίνωση για το πως θα λειτουργήσουν.

Click away Media Markt

Και τα Media Markt στον χορό του click away με μεγάλες προσφορές:



Click away Κωτσόβολος

Ο Κωτσόβολος αναφέρει ότι οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν με ραντεβού παραγγελίες που κλείνουν online ή τηλεφωνικά.

Eπιλέγοντας Παραλαβή από το κατάστημα, μπορείς να επιλέξεις το πιο κοντινό σου κατάστημα, βάζοντας τον Τ.Κ του τόπου διαμονής σου.

Εξαιρούνται τα καταστήματα The Mall Athens, River West, Παγκρατίου, Καλλιθέας & K spot Ιωάννινα

Όπως σημειώνει: «επιλέγοντας Eξόφληση με κάρτα online ή τηλεφωνικά, η παραγγελία σου θα σε περιμένει στο κατάστημα για 7 ημέρες. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις Πληρωμή στο κατάστημα, αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και η παραγγελία σου να σε περιμένει για 2 ημέρες.

Η παραγγελία σου θα είναι έτοιμη μέσα σε 20’ και θα μπορείς να την παραλάβεις στο πρώτο διαθέσιμο διάστημα που θα επιλέξεις για ραντεβού».

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία τα προϊόντα θα δεσμευτούν και θα σταλεί ένα sms για να επιλέξει ο πελάτης μέρα και ώρα (μέσα στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-20:00 και Κυριακή 10:00-18:00).

Θα υπάρχει ειδικό σημείο εξυπηρέτησης quick point, στον εξωτερικό χώρο και παράλαβε γρήγορα και με ασφάλεια.

Απαραίτητο είναι το sms με κωδικό 2 στο 13033, το sms του ραντεβού και η αστυνομική ταυτότητα.

Click away Praktiker

Τα Praktiker ξεκινούν τηλεφωνικές αγορές.

Ο πελάτης πρέπει να πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 – 21:00, Σάββατο, 08:00 – 16:00, Κυριακή, 08:00 – 16:00.

Όταν η παραγγελία είναι έτοιμη προς παραλαβή από το κατάστημα, θα ενημερώνεστε από το τηλεφωνικό κέντρο του καταστήματος σχετικά με την ημέρα, αλλά και το διάστημα παραλαβής.

Πολλά μεγάλα καταστήματα λειτουργούσαν μέχρι πρότινος εξυπηρετώντας μόνο τους επαγγελματίες, ωστόσο, τα πράγματα πλέον διαφοροποιούνται μετά την απόφαση της κυβέρνησης να «κλείσει» το παραθυράκι που η ίδια είχε ανοίξει.

Πλέον με χονδρική εξυπηρετούνται μόνο οι επαγγελματίες που έχουν σχέση με τα οικοδομικά υλικά, κάτι που αναγκάζει τα καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών – και όχι μόνο – να πάρουν πίσω την αρχική τους απόφαση για άνοιγμα μόνο για επαγγελματίες.

Καλές αγορές και με click away!



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.