Γνωστή γυναίκα δημοσιογράφος σε κύκλωμα κοκαΐνης; Τι απάντησε, όνομα φωτιά

Τι απάντησε ο δικηγόρος της γνωστής δημοσιογράφου που φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα κοκαΐνης στα Βόρεια προάστια;

Μία γνωστή δημοσιογράφος, ένας φέρελπις αθλητής του μπάσκετ σε ομάδα της Α2, ένας δικηγόρος ειδικευμένος σε εμπορικές και εταιρικές συναλλαγές, ένας ακόμη νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος βορείων προαστίων, φέρονται να αποτελούσαν ένα μέρος του διευρυμένου πελατολογίου του “24ωρου”… πολυκαταστήματος διανομής κοκαΐνης στον χώρο του πελάτη.

Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους αγοραστές υπάρχουν πολλές “συνωνυμίες” και “συνεπωνυμίες” με γνωστούς επιχειρηματίες, μουσικούς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, διαφημιστές και άλλους.

Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για τα συγκεκριμένα πρόσωπα με αυτές τις επαγγελματικές ιδιότητες, αλλά – όπως και να έχει – πρόκειται για χρήστες και όχι διακινητές της ναρκωτικής ουσίας, όπως επισημαίνουν αρμόδιοι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Το πιο γνωστό ανάμεσα στα πρόσωπα των επωνύμων, τα οποία περιλαμβάνει η δικογραφία για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα βόρεια προάστια της Αθήνας, είναι αναμφίβολα αυτό μίας γυναίκας δημοσιογράφου.

Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία εμφανίζεται σε εκπομπές καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας για πάνω από μία δεκαετία, φέρεται -σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση- να κανονίζει ραντεβού με μέλη του κυκλώματος για την προμήθεια κοκαϊνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema για τη γνωστή δημοσιογράφο, πρόκειται για πρώην σύζυγο γνωστών καλλιτεχνών, ενώ το όνομα της έπεσε σαν βόμβα στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Από την άλλη πλευρά, ο γνωστός δικηγόρος Στάθης Μητσοκάλης, ο οποίος εκπροσωπεί τη δημοσιογράφο, μιλώντας για πρώτη φορά σχετικά στο protothema.gr, ανέφερε τα εξής:

«Είναι λυπηρό το γεγονός μία δημοσιογράφος να “φωτογραφίζεται” τόσες ημέρες –από συναδέλφους της μάλιστα, ακόμα και συνεργάτες της- ήδη σαν ένοχη κάποιας πράξης παρότι ακόμα και σήμερα δεν είναι καν κατηγορούμενη οποιασδήποτε πράξης!

Από την πλευρά μου λοιπόν θα συμβούλευα όσους βιάστηκαν να την καταδικάσουν να έχουν λίγη υπομονή∙ να δούμε πρώτα αν θα μπορέσει τελικά να στοιχειοθετηθεί έστω και η παραμικρή κατηγορία εναντίον της, ακόμα και για απλή προμήθεια ναρκωτικών για προσωπική χρήση, και τότε να συζητήσουμε πως θα αποκατασταθεί η άδικη προσβολή που τελέστηκε σε βάρος της».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.