Γιώργος Καλλέργης: Γιατί κρεμάστηκε μέσα στο κλειστό λόγω καραντίνας μαγαζί του. Σοκ στον Βόλο

Γιατί κρεμάστηκε ο ιδιοκτήτης της γνωστής καφετέριας του Βόλου, Novel, Γιώργος Καλλέργης;

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιώργου Καλέργη, ιδιοκτήτη της καφετέριας Novel, επί της οδού Κουμουνδούρου στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, ο επιχειρηματίας Γιώργος Καλλέργης βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του, με τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας να αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Πώς βρέθηκε ο Γιώργος Καλλέργης

Κρεμάστηκε μέσα στην κλειστή λόγω της πανδημίας καφετέριά του στο κέντρο του Βόλου ο 64χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Καλλέργης, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Ο Γιώργος Καλλέργης βρέθηκε απαγχονισμένος στην κεντρική καφετέρια Novel, ιδιοκτησίας του, στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου και Κονταράτου.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο πλαίσιο της Προανάκρισης έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, ο Γιώργος Καλλέργης να οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα μέσα στο μαγαζί του, το οποίο παρεμένει κλειστό λόγω της πανδημίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.