Παραμονή: Τι ώρα κλείνουν κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, click away. Σκλαβενίτης ωράριο, παράταση

Ποιο το ωράριο λειτουργίας παραμονή Χριστουγέννων, σε κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ και μαγαζιά που είναι ανοικτά με click away.

Μικρή παράταση παίρνει το ωράριο παραμονή Χριστουγέννων για καταστήματα.

Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ τελικά;

Σε ρυθμούς… lockdown φέτος τα Χριστούγεννα, ωστόσο οι πολίτες συρρέουν και σήμερα σε σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής για το γιορτινό τραπέζι που φέτος θα είναι με ανώτατο όριο έως 9 άτομα.

Για τα κρεοπωλεία το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας την παραμονή Χριστουγέννων που έχει δοθεί από την Ένωση Λιανοπωλητών καταστηματαρχών κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες» είναι 08:00-17:00.

Τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά σήμερα 24/12 μέχρι τις 21:00 ενώ μπορούν να ανοίξουν και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

Ανοιχτός και ο Σκλαβενίτης με ωράριο μέχρι τις 21:00.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Υπενθυμίζεται ότι τα σούπερ μάρκετ λόγω των περιορισμών ανοίγουν καθημερινά στις 08:00 και διαθέτους και υπηρεσία delivery μέχρι τη 1 το βράδυ.

Τα καταστήματα που λειτουργούν με click away λειτουργούν σήμερα παραμονή Χριστουγέννων με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από τις 07:00 έως τις 21:00.

Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 έως τις 05:00 με εξαίρεση μόνο για λόγους εργασίας και υγείας.

Για όλα τα παραπάνω οι πολίτες πρέπει να στείλουν SMS μετακίνησης με τον κωδικό 2 στο 13033.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.