Click away Public, Media Markt: Γενναίες προσφορές και εκπτώσεις, τι ετοιμάζουν, πότε ξεκινούν

Τι έχουν αποφασίσει να κάνουν μεγάλες αλυσίδες όπως Public, Media Markt εν όψει επανεκκίνησης του click away;

Με την ελπίδα, οι χειμερινές εκπτώσεις 2021 αλλά και οι «γενναίες» προσφορές που ετοιμάζουν οι έμποροι καθώς έχουν μεγάλο αδιάθετο στοκ, να «ζεστάνουν» την «παγωμένη» αγορά επανέρχεται το σύστημα του click away από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Οι μεγάλες αλυσίδες ετοιμάζουν γενναίες εκπτώσεις, καθώς διαθέτουν πολλά αδιάθετα προϊόντα που σκοπεύουν να τα διαθέσουν σε χαμηλές τιμές.

Τα Public δέχονται κανονικά παραγγελίες μέσα από το public.gr οι οποίες αποστέλλονται χωρίς καθυστερήσεις, ενώ για όσους κάνουν παραγγελίες click away, μπορούν να τις παραλάβουν σπίτι τους ΔΩΡΕΑΝ εν μέσω απαγόρευσης:



Ομοίως και τα Media Markt έχουν ήδη ξεκινήσει εκπτώσεις μέσα από το mediamarkt.gr και παραδίδουν σπίτι τις παραγγελίες click away δωρεάν για όσο διαρκεί το αυστηρό lockdown.



Επόμενο βήμα είναι η επαναφορά της δυνατότητας για φυσική παρουσία των πελατών με ραντεβού, εφόσον όλα πάνε καλά στο επιδημιολογικό πεδίο.

Η επαναφορά πάντως του click away είναι ζωτική για πολλές επιχειρήσεις καθώς δούλεψε ικανοποιητικά την περίοδο των γιορτών.

Από τη μια λόγω των καθυστερήσεων των ταχυδιανομών, κι από την άλλη λόγω είτε ανοικτών υπολοίπων σε προμηθευτές είτε «φορτώματος» ραφιών ήδη από τον Οκτώβρη για τις γιορτές, τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για το click away.

Στο φόντο αυτό, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ Παναγιώτης Σταμπουλίδης έχει προαναγγείλει την επιστροφή της «παράδοσης εκτός» από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου με μια νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που είναι υπό σύνταξη. Μάλιστα η οριστικοποίηση της ΚΥΑ θα γίνει την Παρασκευή για να δοθεί στη συνέχεια στη δημοσιότητα ως κυβερνητική απόφαση με εφαρμογή από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2011.

Εν τω μεταξύ επιχειρήσεις που είχαν παραγγελίες με την υπηρεσία Click away τις ημέρες της απαγόρευσης προσπαθούν να στείλουν στο σπίτι τις παραγγελίες των καταναλωτών.

Η αλυσίδα Public παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραλάβουν τα προϊόντα τους, χωρίς καμία χρέωση, στη διεύθυνση που επιθυμούν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μάλιστα, όχι μόνο αναλαμβάνει την άμεση παράδοση των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, στη διεύθυνση που θα επιλέξουν οι πελάτες, αλλά αναλαμβάνει το ίδιο όλα τα κόστη, ώστε η αποστολή της παραγγελίας να γίνει εντελώς δωρεάν.

Ήδη, η εταιρεία βρίσκεται σε επικοινωνία προσωπικά με τους καταναλωτές που είχαν παραγγείλει μέσω click away, προκειμένου να τους ενημερώσει αλλά και να οργανώσει την παράδοση των προϊόντων μέσα στις επόμενες ημέρες. Καντε κλικ ΕΔΩ για παραγγελίες click away μέσω public.gr



Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Media markt που αναλαμβάνει το κόστος μεταφοράς των παραγγελιών παράδοσης των προϊόντων στο σπίτι. Καντε κλικ ΕΔΩ για click away από το mediamarkt.gr



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.