Εκπτώσεις ως 56% από τα Media Markt: Δείτε τις μεγάλες προσφορές

Τι ανακοίνωσαν τα Media Markt για εκπτώσεις 2021 έως 56%;

Η γνωστή αλυσίδα Media Markt κάνει λόγο για εκπτώσεις σε λευκές συσκευές έως και 40%, αλλά και μικροσυσκευές για την κουζίνα με έως και 56% έκπτωση, τον ήχο με έκπτωση έως και 54%, αξεσουάρ για gaming με έως και 50%.

Η MediaMarkt, η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών υποδέχεται τη νέα χρονιά με τις πρώτες εκπτώσεις 2021.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, από τις 11.01 και μέχρι τις 28.02, οι καταναλωτές θα μπορούν να προχωρήσουν σε αγορές προϊόντων με εκπτώσεις έως και 56%.



Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το mediamarkt.gr και να επιλέξετε όλα όσα θέλετε μέσα από την τεράστια ποικιλία ειδών της MediaMarkt.

Η αλυσίδα κάνει λόγο για εκπτώσεις σε λευκές συσκευές έως και 40%, αλλά και μικροσυσκευές για την κουζίνα με έως και 56% έκπτωση, τον ήχο με έκπτωση έως και 54%, αξεσουάρ για gaming με έως και 50%.

Ακόμα περισσότερα αξεσουάρ για το gaming ή τον υπολογιστή, είδη τελευταίας τεχνολογίας, desktops, laptops και tablets με εκτυπωτές και όλα τα περιφερειακά καθώς και τα πιο καινούρια κινητά της αγοράς, τα πάντα για τη θέρμανση και τον κλιματισμό, ιονιστές αλλά και γραφική ύλη.

Και φυσικά η ομάδα της MediaMarkt φροντίζει να τα παραλάβετε στην πόρτα σας με ασφαλή παράδοση σε όλη την Ελλάδα και με το πλήρες πακέτο υπηρεσιών, από εγκατάσταση και σύνδεση έως set up και μεταφορά δεδομένων οι άνθρωποι της MediaMarkt φροντίζουν να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να τα απολαύσετε άμεσα και σε πλήρη λειτουργία.

Εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξετε!

Σε αυτή την εκπτωτική περίοδο, ετοιμαστείτε να τα φορτώσετε όλα με μερικά μόνο κλικ στο mediamarkt.gr από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για αγορές με εκπτώσεις ως 56% από τα Media Markt.





ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.