Σάλος με πλάνο Τσίπρα από Προεδρικό: Απέναντι σε ποιον τον έβαλαν. Αμηχανία, ντροπή; [φωτο]

Ένα αμήχανο πλάνο του Αλέξη Τσίπρα μεταδόθηκε από το Προεδρικό Μέγαρο την ώρα που μιλούσε ο πρίγκιπας Κάρολος.

Το πλάνο του Τσίπρα έγινε αμέσως viral, καθώς πολλοί ερμήνευσαν τη στάση του Αλέξη Τσίπρα ως ντροπή απέναντι σε αυτόν που καθόταν απέναντι του.

Ποις ήταν αυτός;

Μα φυσικά ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, που ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να διασύρει επί των ημερών της πρωθυπουργίας του.

Δεν έλειπαν βέβαια και άλλοι που υποστήριξαν ότι ο Τσίπρας προσπαθούσε να μεταφράσει τα λόγια του πρίγκιπα Κάρολου εκείνη τη στιγμή.

«Όποιος έβαλε τον Τσιπρα απέναντι απο τον Πικραμένο, του βγάζω το καπέλο. Ούτε στα μάτια δεν τολμάει να τον κοιτάξει, σκύβει το κεφάλι απο ντροπή το καθίκι.»

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Και θα το φας όλο, μέχρι τέλους Τσιπρα ! Μπράβο σε όποιον το σκέφθηκε! Σκύβεις το κεφάλι από ντροπή Ζηκο ;;;; Δεν έχεις τα μούτρα να κοιτάξεις τον Κύριο απέναντί σου;;; »

Χωρίς την Περιστέρα ο Τσίπρας

Χωρίς την Περιστέρα Μπαζιάνα στο πλευρό του συμμετείχε στο δείπνο του Προεδρικού Μεγάρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η κυρία Μπαζιάνα αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στο δείπνο που θα παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς δεν έχει εμβολιαστεί.

Ωστόσο, ορισμένοι κύκλοι σημειώνουν με νόημα ότι και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, δεν έχει εμβολιαστεί, αλλά παραβρέθηκε στο δείπνο για τους υψηλούς προσκεκλημένους της χώρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.