Μενιος Φουρθιώτης: Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του, πόσοι κάλυκες, καλάσνικοφ. Ράκος [video]

Ανήσυχος είναι ο Μένιος Φουρθιώτης που κατήγγειλε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του. Τι συνέβη;

Πυροβολισμοί έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, όπως ο ίδιος κατήγγειλε.

Η καταγγελία του Μένιου Φουρθιώτη προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας στις 22:30.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται ένα άτομο με κουκούλα να στέκεται απέναντι από το σπίτι του παρουσιαστή και να πυροβολεί προς το σπίτι.

Δείτε το βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο, όπου βρήκαν πολλούς – συγκεκριμένα εννέα – κάλυκες από πυροβόλο όπλο που σύμφωνα από τις πρώτες πληροφορίες είναι από καλάσνικοφ.

Επιτόπου έχουν μεταβεί αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση και κλιμάκιο της εγκληματολογικής υπηρεσίας που εξετάζει το χώρο και το σπίτι για να διαπιστωθεί αν έχει χτυπηθεί από σφαίρες.

Στόχος σύμφωνα με την καταγγελία του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη ήταν το φυλάκιο που βρίσκεται στην είσοδο της κατοικίας του – Τι εξετάζει η αστυνομία.

Πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του από αγνώστους κατήγγειλε το βράδυ της Παρασκευής ο γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Επί τόπου έσπευσε η αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.

Ο τηλεπαρουσιαστής ενημέρωσε λίγο μετά τις 10 το βράδυ την αστυνομία ότι ένας άνδρας με καλάσνικοφ πυροβόλησε έξω από την είσοδο της μονοκατοικίας του στον Διόνυσο, όπως είδε ο ίδιος από τις κάμερες του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει εννέα κάλυκες στο σημείο.

Ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι αν υπάρχει κάποια σχέση με το περιστατικό των πυροβολισμών εναντίον αστυνομικών που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Νέα Ερυθραία.

Τυχόν συσχέτιση μπορεί να διαπιστωθεί καθώς στο σημείο των πυροβολισμών βρέθηκαν 3 κάλυκες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.