Eurovision 2021 Ημιτελικός Αποτελέσματα: Ποιος κέρδισε, σε ποια θέση η Κύπρος. Διαρροές, ανατροπές στα στοιχήματα

Δείτε τις πληροφορίες για τα αναλυτικά αποτελέσματα του ημιτελικού της Eurovision 2021.

Ποιος κέρδισε τον ημιτελικό της Eurovision 2021 και ποια η θέση της Κύπρου;

Οι πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2021 ολοκληρώθηκε με δέκα χώρες να παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Φυσικά, ανάμεσά τους βρίσκεται και η Κύπρος, καθώς η Έλενα Τσαγκρινού πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του ημιτελικού.

Η Έλενα Τσαγκρινού έκλεψε τις εντυπώσεις και δεν είναι καθόλου υπερβολή το ότι ήταν άκρως εντυπωσιακή στον ημιτελικό.

Η πρώτη θέση στον ημιτελικό της Eurovision 2021 της αξίζει σίγουρα, ωστόσο αυτό δεν είναι δυστυχώς βέβαιο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του fimes.gr.

Δείτε εδώ την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού για την Κύπρο στη Eurovision 2021:

Οι χώρες που προκρίθηκαν από τον πρώτο ημιτελικό είναι οι: Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Κύπρος, Σουηδία, Βέλγιο, Ουκρανία.

Στον μεγάλο τελικό συμμετέχουν απευθείας οι «Big Five» (Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία), καθώς και η Ολλανδία ως διοργανώτρια.

Eurovision 2021 Ημιτελικός Αποτελέσματα

Ως γνωστόν, τα αναλυτικά αποτελέσματα των ημιτελικών της Eurovision δεν ανακοινώνονται παρά μόνο μετά τον τελικό του Σαββάτου.

Παρ’ όλα αυτά, με βάση διαρροές από εξειδικευμένα σάιτς των φανς της Eurovision, αλλά και την πορεία των στοιχημάτων, προκύπτουν πάντα διαρροές.

Έτσι λοιπόν και φέτος, μετά από μια προσεκτική ανάλυση των στοιχημάτων και των διαρροών από φανς, μπορούμε να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα για τα αποτελέσματα του 1ου ημιτελικού της Eurovision 2021.

Σύμφωνα τις εκτιμήσεις του fimes.gr, γνωρίζουμε πια τα εξής για τα αποτελέσματα του ημιτελικού της Eurovision 2021:

1. H Κύπρος αν και έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση δυστυχώς δεν κέρδισε τον Ημιτελικό. Στα στοιχήματα πέφτει σημαντικά (από 5η στην 8η θέση) και οι αντιδράσεις των φανς, αν και θετικές, ήταν συγκρατημένες και έκαναν αρνητικά σχόλια για τη μίξη ήχου.

2. Η Μάλτα είναι σχεδόν βέβαιο ότι κέρδισε τον 1ο Ημιτελικό της Eurovision 2021, ανεβαίνει στα στοιχήματα και ενθουσίασε.

3. Η Ιταλία αναδεικνύεται σε υπέρτατο φαβορί, καθώς επισκίασε ακόμα και τη Μάλτα και ενισχύεται ακόμα περισσότερο στα στοιχήματα.

4. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η Ουκρανία που ανεβαίνει ραγδαία στα στοιχήματα και σίγουρα πλασαρίστηκε στο top 5 μαζί με Κύπρο, Λιθουανία, Ρωσία και Μάλτα.

5. Η Σουηδία πέρασε οριακά στον τελικό, απογοήτευσε και δεν πάει καλά στα στοιχήματα, παρ’ όλο που ήταν στη δεκάδα πριν λίγες εβδομάδες.

Δείτε τις αλλαγές στα στοιχήματα μετά τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2021:

Μείνετε συντονισμένοι στο fimes.gr για τις τελευταίες εκτιμήσεις, αναλύσεις και αποτελέσματα για τη Eurovision 2021 και την πορεία της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.