Οργή για νικητή House of Fame, Στέφανο Πιτσίνιαγκα: «Κακοφωνίξ, στημένο, ξεφτίλες, House of shame» [video]

Γιατί αντέδρασε το twitter με οργή στο άκουσμα της νίκης του Στέφανου Πιτσίνιαγκα στο House of Fame;

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του House of Fame μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με νικητή τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Οι έξι φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής προκειμένου να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Στο 13ο και τελευταίο live concert του μουσικού ριάλιτι η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκε τους τηλεθεατές με ένα εκρηκτικό show και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι υποψήφιοι που πραγματοποίησαν δύο διαφορετικές εμφανίσεις on stage.

Φυσικά, παρόντες ήταν και οι τέσσερις κριτές Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Αρσενάκος και Φοίβος που χάρισαν για άλλη μία φορά τις συμβουλές τους στους σπουδαστές της Ακαδημίας.

Στο πλατό ήταν και οι καθηγητές και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος, όπου είδε τις εμφανίσεις όλων των παιδιών.

Η Ελένη Φουρέιρα πέρασε στην ανακοίνωση τον αποτελεσμάτων ξεκινώντας από την έκτη θέση την οποία κατέκτησε ο Γιάννης Αρβανιτίδης ενώ πέμπτος βγήκε ο Γιώργος Σπετσιώτης.

Έπειτα ακολούθησε ένα εντυπωσιακό act όλων των παικτών που έχουν αποχωρήσει.

Τέλος ήρθε η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του House of Fame που δεν είναι άλλος από τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του.

Εντύπωση έκανε πάντως το γεγονός ότι η παραγωγή εξέθεση τον Γιάννη Αρβανιτίδη και τον Γιώργο Σπετσιώτη βγάζοντας τους 5ο και 6ο, για να πάει μετά σε απ’ ευθείας ανακοίνωση νικητή χωρίς να πεί ποιος ήρθε 2ος, 3ος και 4ος.

Δείτε το βίντεο με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα νικητή του House of Fame:

Φυσικά το twitter δίκασε τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, ο οποίος κατά κοινή ομολογία ήταν από φωνη… άφωνος και από εμφάνιση… μέτριος:

Δείτε ποιος είναι πραγματικά ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και πώς έγινε φαβορί για τη νίκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.