Νέο ρεσιτάλ Πορτοσάλτε: «Να μην ανησυχούν οι πολίτες, οι μαφιόζοι ξέρουν σημάδι». Σάλος [video]

Ποια η απίστευτη κυνική δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε για την έξαρση των μαφιόζικων εκτελέσεων;

Ένας και μοναδικός, ο Άρης Πορτοσάλτε, μας κάλεσε σήμερα να μην έχουμε άγχος (με την έξαρση του οργανωμένου εγκλήματος και τις δολοφονίες) επειδή «αυτοί ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν».

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που χαρακτήριζε τρομοκρατία τα τρικάκια και τα γκράφιτι στο σπίτι του και ζητούσε συλλήψεις για το Ρουβίκωνα.

Για τον πόλεμο της μαφίας που εξελίσσεται αυτές τις μέρες όμως, ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται γιατί αφορά τις συμμορίες, που ξέρουν καλό σημάδι. Άρα δεν κινδυνεύουμε.

Απολύτως συντεταγμένη σκέψη με το κυβερνητικό αφήγημα. Ευτυχώς που οι δολοφόνοι ξέρουν σημάδι και δεν κινδυνεύουμε, ελπίζουμε να ξέρουν και οι αστυνομικοί -εάν ποτέ καταφθάσουν έγκαιρα. Δεν νοιώθουμε καμιά αγωνία.

Είπε ακόμα ο εν λόγω απολύτως λογικά συνεπής άνθρωπος ότι η αστυνομία κάνει κανονικότατα τη δουλειά της, συμπληρώνοντας ότι «τους πιάνουν και μετά αυτοί σουλατσάρουν»

Και τερμάτισε:

«Να μην έχει αγωνιά η κοινή γνώμη όταν βγαίνει στο μπαλκόνι και βλέπει να της έχουν πυροβολήσει την πολυκατοικία;» τον ρωτάει η δημοσιογράφος και απαντά: «Αυτό το χθεσινό δεν ξέρουμε ότι είναι από το οργανωμένο έγκλημα».

«Το άλλο ήταν σε καφετέρια που εγώ και εσύ θα μπορούσαμε να πίναμε καφέ» επέμεινε η δημοσιογράφος και ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «δόξα τω Θεώ δεν χτυπήθηκε (κανείς;)- αυτοί που έρχονται ξέρουν από σημάδι και καθαρίζουν κατευθείαν».

Θα μπορούσε να εργαστεί και σαν lifecoach να μας βοηθάει στην καταπολέμηση της αγωνίας.

Χαμός στο Twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παραπάνω δήλωση δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι “δίκασαν” τον Άρη Πορτοσάλτε. Ακολουθούν ενδεικτικές αναρτήσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.