Εξελίξεις για Καρολάιν, Γλυκά Νερά: Αυτοί παίρνουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας [video]

Ποιες οι εξελίξεις για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου;

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας της Λυδίας.

Η ενός έτους Λυδία, το κοριτσάκι που είδε τη μητέρα του να δολοφονείται από τον πατέρα της, βρίσκεται αυτή τη στιγμή με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε για την επιμέλεια του παιδιού και τόνισε πως η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία στην Αλόννησο είναι εξαιρετική.

Τη Δευτέρα, λοιπόν θα εκδοθεί η διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του παιδιού της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που την δολοφόνησε στα Γλυκά Νερά.

Και η απόφαση για την οριστική επιμέλεια αναμένεται το φθινόπωρο.

Την επιμέλεια έχει ζητήσει η μητέρα του θύματος, ενώ η οικογένεια του συζυγοκτόνου ζητά συνεπιμέλεια και το παιδί να ζει τους έξι χειμερινούς μήνες μαζί της στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι στην Αλόννησο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης, τόνισε πως αυτό που ζητεί η οικογένεια του δράστη είναι «τεχνικά αδύνατο».

Πρόσθεσε ότι μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση της Εισαγγελέως δεν θα παίξει η οικονομική επιφάνεια των οικογενειών αλλά το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσει το παιδί και ποιο είναι το συμφέρον του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.