Απίστευτο τρολάρισμα στον Μητσοτάκη για ομπρέλα ξενοδοχείου: «Α, και την ψάχναμε». Ρεζίλι [φωτο]

Ποιο το απίστευτο τρολάρισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ομπρέλα ξενοδοχείου που κρατούσε;

Σε σχόλιο για την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη με διαφημιστική ομπρέλα του ξενοδοχείου τους κατά την εξόδιο ακολουθία του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Αθηνών προχώρησε ο όμιλος Steigenberger, που έχει στην ιδιοκτησία του το ξενοδοχείο Wiltcher’s.

Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού να εμφανιστεί στον αποχαιρετισμό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη με διαφημιστική ομπρέλα του εν λόγω ξενοδοχείου, είχε προκαλέσει βροχή από σχόλια στο Twitter τις προηγούμενες ημέρες.

Μεταξύ αυτών που σχολίασαν την εμφάνιση του πρωθυπουργού ήταν και ένας χρήστης που είχε κάνει tag τον ξενοδοχειακό όμιλο Steigenberger, απευθύνοντάς του το ερώτημα: “Μήπως σας λείπει καμιά ομπρέλα;”.

Με καθυστέρηση κάποιων ημερών, ο όμιλος αποφάσισε να απαντήσει στο ερώτημα του χρήστη με ανάλογο, χιουμοριστικό ύφος, γράφοντας: “Α, και την ψάχναμε.”

Όταν χρήστης του Twitter ρώτησε την αλυσίδα ξενοδοχείων Steigenberger αν έχουν χάσει μια ομπρέλα, ποστάροντας την φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη από την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη, ίσως να μην περίμενε απάντηση.

Όμως η εταιρεία Steigenberger, απάντησε: «ah, we ’ve been looking for that one» (σε ελεύθερη μετάφραση: «α, και την ψάχναμε αυτήν…»)

Όπως είναι λογικό, μετά το τρολάρισμα στον πρωθυπουργό από την ιδιοκτήτρια εταιρεία των ξενοδοχείων, σειρά πήραν οι χρήστες του twitter

Θυμίζουμε πως η εμφάνιση του πρωθυπουργού με τη συγκεκριμένη ομπρέλα στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μίκη Θεοδωράκη είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού και χλευασμού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.