J2US: Ράγισε γυαλιά η Μαρίνα Πατούλη, τι είπε για διαζύγιο. Κάγκελο η Δήμου με φιλί στο στόμα [video]

Ράγισαν τα γυαλιά στο στούντιο του J2US όταν τραγούδησε η νέα παίκτρια Μαρίνα Πατούλη. Με ποιον φιλήθηκε στο στόμα η Ελένη Δήμου;

Με εκπλήξεις και ανατροπές ήρθε στο J2US το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Κοκλώνης και φρόντισε να το επικοινωνήσει από νωρίς στους τηλεθεατές.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού σόου του Alpha θέλησε να προσθέσει κάτι νέο στην ροή του διαγωνισμού και να συστήσει ένα ολόφρεσκο ζευγάρι!

Ο λόγος για τον Στέλιο Διονυσίου και την Μαρίνα Πατούλη που στο εξής θα βρίσκονται και θα διαγωνίζονται κανονικότατα στο J2US.

Σε αυτή την παρθενική του εμφάνιση στη σκηνή του μουσικού σόου του Alpha, το νέο ζευγάρι του J2US είχε ασυλία και σίγουρα δεν θα αποχωρούσε στο κλείσιμο της βραδιάς.

Η Μαρίνα Πατούλη δεν παρέλειψε βέβαια να ενημερώσει τους τηλεθεατές ότι βγήκε το διαζύγιο της από τον Γιώργο Πατούλη, αν και δεν σκοπεύει να αλλάξει επώνυμο.

Έτσι, λοιπόν, Στέλιος Διονυσίου και Μαρίνα Πατούλη και επίσημα πια στο J2US:

Το φιλί στο στόμα στην Ελένη Δήμου

Στη σκηνή του J2US βρέθηκαν για ακόμη μια φορά, το βράδυ του Σαββάτου, ο Μαρίνος Κόνσολος και η Ελένη Δήμου στον Alpha.

Αυτή τη νύχτα, όμως, το εντυπωσιακό ζευγάρι του μουσικού σόου κλήθηκε να ερμηνεύσει την ιταλική επιτυχία που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον πρόσφατο διαγωνισμό της Eurovision. «Zitti e buoni» λοιπόν σε πρώτο πλάνο!

Ο γοητευτικός ηθοποιός μπήκε για τα καλά στο κλίμα του ρόλου και το… έζησε μέχρι το τέλος! Ίσως και λίγο περισσότερο καθώς στο φινάλε δε δίστασε να αρπάξει από το κεφάλι την σπουδαία παρτενέρ και coach του προκειμένου να την φιλήσει στο στόμα.

Κάτι που δεν άφησε βεβαίως ασχολίαστο ουδείς στο πλατό του J2US!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.