Αυτός είναι ο 34χρονος προπονητής τένις: Η ομοιότητα με Μπάμπη Αναγνωστόπουλο [φωτο]

Ποια η ομοιότητα του 34χρονου προπονητή τένις με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο;

Δείτε πώς εμφανίστηκε ο προπονητής τένις στον ανακριτή.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 34χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται ότι αποπλανούσε και αποκτούσε ερωτικές σχέσεις με αθλήτριές του, αφού πρώτα κατάφερνε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Ο 34χρονος, από την περασμένη Πέμπτη που συνελήφθη, κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, και ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει τίποτα.

Οπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η ζωή του περιστρεφόταν μόνο γύρω από τα ανήλικα κορίτσια, τα οποία προπονούσε και μάλιστα ταξίδευε μαζί τους για 2-3 ημέρες, με αφορμή τουρνουά τένις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο συλληφθείς, τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, νοίκιαζε σπίτι 200 μέτρα από τα γήπεδα του τένις στα Ανω Λιόσια, εκεί όπου μέχρι πριν από έξι μήνες έκανε προπονήσεις, ενώ το τελευταίο διάστημα συνέχιζε τις προπονήσεις στον Ασπρόπυργο και ετοιμαζόταν να μετακομίσει.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, μετά την αρχική καταγγελία σε βάρος του από ανήλικη, τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Επειτα από τις σχετικές έρευνες, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη και να πάρουν κατάθεση από κοπέλα (πλέον ενήλικη) που πριν από έξι περίπου χρόνια, σε ηλικία 13,5 ετών, έπεσε στα «δίχτυα» του.

Γείτονες του 34χρονου προπονητή τένις ανέφεραν πως αρκετά συχνά έβλεπαν ανήλικα παιδιά, κυρίως κορίτσια, να μπαινοβγαίνουν σπίτι του, είτε μόνα τους είτε μαζί του, ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν τι πραγματικά συνέβαινε.

Μετά τη σύλληψη και ενώ το κινητό του ήταν κλειστό, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που του νοίκιαζαν, ενημερώθηκαν από στενό συγγενικό του πρόσωπο πως έπρεπε να φύγει για το χωριό και γι’ αυτό δεν εμφανιζόταν.

Στην πραγματικότητα βρισκόταν στα κρατητήρια, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Πολλοί σημείωσαν τις ομοιότητες του προπονητή τένις με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τόσο εμφανισιακά όσο και στην ηλικία τους, αλλά και στις ηλικιακές προτιμήσεις τους.

Δείτε εικόνες από τη στιγμή που οδηγείται ο προπονητής τένις στον ανακριτή:

O 35χρονος προπονεί επί σειρά ετών εκατοντάδες παιδιά σε διάφορα γήπεδα των δυτικών και βορείων προαστίων της Αθήνας, με τους γονείς να είναι ανάστατοι. Ο προπονητής κρατείται στη ΓΑΔΑ και τα οδηγηθεί σήμερα Τρίτη στις 12.15 στον Ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο συλληφθείς περιγράφεται ως ένας δραστήριος προπονητής τένις, ο οποίος ανέπτυσσε καλές σχέσεις με τους γονείς και κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους.

Αναλυτικότερα, όσον φορά στη δράση του, από την κατάθεση μαθήτριάς του προκύπτει ότι σύναψε σχέση μαζί της το 2015.

Τότε, η αθλήτρια τένις ήταν 15 ετών, ενώ σήμερα είναι 21 ετών. Ο 35χρονος φέρεται να εκμεταλλευόταν την επαγγελματική του θέση, ως προπονητής τένις, για να προσελκύει ερωτικά ανήλικα κορίτσια που πήγαιναν στο τένις κλαμπ στα βορειοδυτικά προάστια της Αθήνας για να μάθουν τένις.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένα δεύτερο κορίτσι, το οποίο σήμερα είναι 15 ετών, καταγγέλλει ότι σύναψε ερωτική σχέση με τον 35χρονο το 2019, όταν δηλαδή ήταν μόλις 13 ετών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι για κάποιο χρονικό διάστημα ο προπονητής τένις να είχε παράλληλη σχέση με τις δύο ανήλικες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.