Η Φάρμα: Ψωμιάδης τέλος, Γαρδέλης φιλόσοφος, Αθανασία Τσουμελέκα αρχηγός [video]

Τι έγινε στην πρεμιέρα της Φάρμας και τι λένε οι πληροφορίες για αποχώρηση Ψωμιάδη από νωρίς;

Η Φάρμα σάρωσε σε τηλεθέαση στην πρεμιέρα, παρά τις ίντριγκες του J2US, το σταθερό κοινό του Voice και την επιστροφή Αλκαίου στο Σπίτι με το Mega.

Όμως, αν και εμείς μόλις είδαμε την πρεμιέρα, η Φάρμα έχει προχωρήσει πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ήδη εκτός Φάρμας.

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του με την παραγωγή και αποχώρησε.

Όμως στο κανάλι θα περιμένουν τα νούμερα των πρώτων 9 ημερών και στη συνέχεια μπορεί να δούμε τον πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να επιστρέφει στο ριάλιτι με αυξημένο φυσικά κασέ.

Στην πρεμιέρα πάντως, εκτός από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ξεχώρισε και ο Σταμάτης Γαρδέλης με φιλοσοφικές ανησυχίες.

Και επίσημα… αγρότης «βαπτίσθηκε» ο Σταμάτης Γαρδέλης το βράδυ του Σαββάτου όταν και η Φάρμα έκανε πρεμιέρα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Από τα πρώτα λεπτά κιόλας στο αγρόκτημα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός δεν έκρυψε τις φιλοσοφικές αναζητήσεις που τον διακρίνουν.

Ειδικότερα, ενώ βρέθηκε μόνος με την κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Σταμάτης Γαρδέλης συλλογίστηκε τα εξής. «Ο χρόνος είναι η κινητή εικόνα της αιωνιότητας. Δεν είναι δικά μου αυτά που λέω. Δανεικές σκέψεις είναι οι περισσότερες, μην κάνουμε τους έξυπνους».

«Το έλεγε ο Πλάτωνας. Ο χρόνος είναι η κινητή εικόνα της αιωνιότητας. Σαν αιώνια εικόνα της αιωνίως ακίνητης αιωνιότητας που διακοσμώντας τον ουρανό κινείται με αριθμητικούς νόμους».

«Πιασ’ το αυγό και κούρευτω» συμπλήρωσε με χιούμορ ο ηθοποιός στην πρεμιέρα του νέου κύκλου για την Φάρμα στον ΑΝΤ1.

Η πρώτη αρχηγός της Φάρμας Αθανασία Τσουμελέκα

Στην πρεμιέρα της Φάρμας, οι νέοι παίκτες του ριάλιτι υποδέχθηκαν τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος τους επιφύλασσε και μια έκπληξη. Την ψηφοφορία για τον πρώτο αρχηγό για την φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή της Φάρμας, δε, αυτή τη χρονιά ο αρχηγός θα αναδεικνύεται απευθείας από τον παίκτη που θα αποχωρεί σε αντίθεση με την περσινή σεζόν όπου και λάμβανε χώρα μονομαχία ανάμεσα σε δύο διαγωνιζόμενους.

Στην πρεμιέρα, όμως, έγινε μια ψηφοφορία στο γνώριμο τραπέζι του αγροκτήματος.

Έτσι, οι νέοι αγρότες κλήθηκαν να ψηφίσουν εκείνον που θεωρούν τον πλέον ικανό για να διαχειριστεί όλες τις αρμοδιότητες στη Φάρμα.

Και ο πρώτος αρχηγός για την νέα σεζόν στη Φάρμα είναι η… Αθανασία Τσουμελέκα με 13 ψήφους!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.