Μαρία Διαμαντή Πατέρα: Από τι πέθανε η σύζυγος του Χρήστου Κυριαζή, αδερφή του γνωστού εφοπλιστή

Πώς πέθανε η σύζυγος του Χρήστου Κυριαζή, Μαρία Διαμαντή Πατέρα;

Βαρύ πένθος για την εφοπλιστική οικογένεια Πατέρα, καθώς πέθανε η Μαρία Διαμαντή Πατέρα.

Λίγες μόνο βδομάδες αφού παρέστη στην κηδεία του πρώην συζύγου της, Χρήστου Κυριαζή, έφυγε ξαφνικά και η Μαρία Διαμαντή Πατέρα.

Η Μαρία Διαμαντή Πατέρα έφυγε στον ύπνο της η αδερφή του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους της

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από την ζωή η Μαρία Πατέρα, αδερφή του Νίκου Πατέρα χωρίς να έχουν καθοριστεί ακόμη τα αιτία του θανάτου της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Μαρία Διαμαντή Πατέρα πέθανε στον ύπνο της και το νέο έγινε γνωστό ταχύτατα.

Κάποιοι αρνήθηκαν να το πιστέψουν και χρειάστηκε να μιλήσουν δύο φορές στο τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν ότι αυτό που είχαν μάθει δεν ήταν ψέμα.

Λίγο πριν εισέλθει στην έκτη δεκαετία της ζωής της σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν η αδερφή του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα πέθανε ενώ κοιμόταν.

Τα αίτια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, όμως τα πρώτα νέα κάνουν λόγο για ένα καρδιακό επεισόδιο που αποδείχτηκε μοιραίο γι’ αυτή την εκθαμβωτική γυναίκα.

Κάποιοι γηραιότεροι την θυμούνται νεαρό κορίτσι ακόμη, να είναι απίστευτα όμορφη και να συνδυάζει μοναδικά μια νεανική γοητεία με την ναυτιλιακή παράδοση της οικογένειας της.

Η Μαρία Πατέρα ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και είχε παντρευτεί δυο φορές, αρχικά τον τραγουδοποιό Χρήστο Κυριαζή και μετέπειτα τον εφοπλιστή Γιάννη Ξυλά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.