Βούλα Καραγιάννη: Πώς σκοτώθηκε η γνωστή 55χρονη παιδίατρος στην Πιερία. Είχε 3 παιδιά, τραγωδία

Ποια η γνωστή παιδίατρος, Βούλα Καραγιάννη που σκοτώθηκε στην κακοκαιρία; Πρόκειται για μητέρα τριών παιδιών.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε σήμερα το πρωί η 55χρονη παιδίατρος Παρασκευή (Βούλα) Καραγιάννη, που με το Ι.Χ. της παρασύρθηκε μέσα σε ρέμα, από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 8:00 σήμερα το πρωί κλιμάκια της Πυροσβεστικής εντόπισαν το όχημά της στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας, στον ποταμό Ζηλιάνα.

Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου βρέθηκε και το άψυχο σώμα της Βούλας Καραγιάννη και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών, την οποία αναζητούσαν οι δικοί της άνθρωποι από το πρωί.

Εικάζεται πως η Βούλα Καραγιάννη προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό της, ωστόσο δεν πρόλαβε, με συνέπεια να την παρασύρουν τα νερά.

Φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκε η άτυχη παιδίατρος δημοσιεύει το olympusmera.gr:

Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία

Οι καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία ήταν μεγάλες, σε πολλές περιοχές της χώρας.

Στη Λαμία, κάτοικοι του χωριού Κόμμα απεγκλωβίστηκαν με κάθε μέσο, καθώς ο Σπερχειός ποταμός υπερχείλισε και πλημμύρισε όλο τον κάμπο της περιοχής.

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν και στη δυτική Ελλάδα, αλλά και στην Πελοπόννησο, στον νομό Ηλείας.

Καταστροφές στην Πρώτη Σερρών

Ξηλωμένα δένδρα πεσμένα σε δρόμους, σε αυτοκίνητα, και σε στέγες σπιτιών, ένα υπόστεγο 200 τ.μ. του μηχανοστάσιου του Δήμου ξηλωμένο και πεσμένο σε δρόμο του χωριού, πεσμένες κολώνες της ΔΕΗ, ήταν το αποτέλεσμα του δυνατού αέρα χθες αργά το απόγευμα στην Πρώτη Σερρών.

Συνεργεία του Δήμου Αμφίπολης με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας, Ιορδάνη Παπαδόπουλο, βρίσκονται από το πρωί στην περιοχή για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία.

«Έχουμε προβλήματα σε πολλά χωριά του Δήμου μας αλλά τα περισσότερα είναι στην Πρώτη. Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε περιοχές του Δήμου για να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα», είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Παπαδόπουλος.

Σώζουν κόσμο με βάρκες στα χωριά της Λαμίας, υπερχείλισε ο Σπερχειός

Τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε ο Σπερχειός μετά την υπερχείλισή του, κατά τη διάρκεια της νύχτας, είχαν ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό αρκετών κατοίκων στην περιοχή Κόμμα του δήμου Λαμιέων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.