Δραματικές ώρες για Μαριέττα Γιαννάκου: Γιατί πραγματικά μπήκε στη ΜΕΘ

Γιατί εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο η Μαριέττα Γιανάκου;

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας νοσηλεύεται η βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου, μετά από πτώση.

Η κατάσταση της κυρίας Γιαννάκου είναι κρίσιμη και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να δώσει το παρών στη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και ούτε να συμμετάσχει στην διαδικασία μέσω επιστολικής ψήφου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η κ. Γιαννάκου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ενώ είναι άγνωστο το πότε αποφασίστηκε η εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Είναι γνωστό, ότι τα τελευταία χρόνια, η Μαριέττα Γιαννάκου αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας.

Αναμένεται ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται πως η Μαριέττα Γιαννάκου, αν και πλήρως εμβολιασμένη κατά του κορονοϊού, νοσηλεύθηκε στον Ευαγγελισμό τον περασμένο Σεπτέμβριο και μάλιστα στην εντατική, χτυπημένη από τον ιό.

Στα τέλη Οκτωβρίου πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου βρίσκονταν λόγω επιπλοκών, συνεχίζοντας τη νοσηλεία της σε απλή κλίνη και συγκεκριμένα στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν η Φώφη Γεννηματά τις τελευταίες 14 ημέρες της ζωής της.

Η βουλευτής της ΝΔ προσβλήθηκε ξανά από την Covid-19 τον Νοέμβριο και αρχικά τα συμπτώματά της ήταν ήπια, αλλά στη συνέχεια επιδεινώθηκαν.

Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, με τη δεύτερη να την έχει πραγματοποιήσει στις 10 Μαΐου, ενώ ήταν έτοιμη να κάνει και την τρίτη, αναμνηστική δόση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.