Ανατροπή για φονικό Ανδραβίδα: «Δεν τους σκότωσα για τα χρήματα». Τι είπε ο δολοφόνος για πνιγμένα μωρά

Ποια τα νέα στοχεία για τη φρικτή δολοφονία στην Ανδραβίδα;

Νέα προθεσμία, για την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο 60χρονος, που κατηγορείται για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, προκειμένου, να ενημερωθεί ο συνήγορος, που ανέλαβε την υπεράσπιση του.

Πρόκειται, για τον κ. Σπύρο Ανδριόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι, ο πελάτης του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον».

Ο συνήγορος είπε ότι, ο 60χρονος «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του» και πως «λυπάται πολύ».

Στο ερώτημα, εάν έχει δώσει μια απάντηση σχετικά με τις δολοφονίες των δύο παιδιών του ζεύγους, ηλικίας 2 και 3 ετών, ο συνήγορος δήλωσε ότι, ο 60χρονος «δεν θυμάται τίποτα για τα μωρά», ενώ παραδέχεται ότι, σκότωσε το ζευγάρι.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό», χωρίς όμως να αποκαλυψει τι εννοεί.

Νωρίτερα η συνήγορος που εκπροσωπεί τους συγγενείς της οικογένειας Κλότσι έκανε λόγο για «έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας, για τα εγκληματολογικά χρονικά».

Συγκεκριμένα η δικηγόρος, κ. Γιάννα Παναγοπούλου, έκανε λόγο προσχεδιασμένο έγκλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας για τα εγκληματολογικά χρονικά. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης είχε σχεδιάσει και τις τέσσερις ανθρωποκτονίες. Εισήλθε φέροντας όπλο στο σπίτι της οικογένειας, πυροβόλησε στο κεφάλι τη μάνα και τον πατέρα και έπνιξε τα δυο μωρά. Στη συνεχεία μετέφερε τα πτώματα έξωθεν της οικίας, στην άυλη, οπού είχε το τρέιλέρ του, για να τα απομακρύνει. Έφυγε ανενόχλητος από τον τόπο του εγκλήματος και επί τόσες ημέρες κρυβόταν, ενώ η ελληνική αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Όλα αυτά τα έκανε για να αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του».

«Είναι ένας στυγνός και αμετανόητος δολοφόνος, ο οποίος ενώ δεν είχε καμία οικονομική ανάγκη καθόσον στην κατοικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό, ο ίδιος έδωσε την εκδοχή ότι είχε αυτήν την αξιόποινη συμπεριφορά γιατί τα θύματα του χρωστούσαν νοίκια. Οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν τη παραδειγματική τιμωρία του αμετανόητου και κυνικού δράστη, ο οποίος υποκριτικά ομολόγησε τις δυο ανθρωποκτονίες των γονέων, ενώ προσποιείται ότι δεν θυμάται το τι συνέβη με τα μωρά της οικογένειας», πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.