Ανδραβίδα: Εντοπίστηκε ο δολοφόνος. Μουδιασμένη η Νικολούλη – «Δεν το χωράει ανθρώπινος νους» [video]

Η Ελληνική Αστυνομία έχει στήσει μεγάλη επιχείρηση για την εξιχνίαση του τετραπλού εγκλήματος στην Ανδραβίδα.

Ο σπιτονοικοκύρης του ζευγαριού και βασικός ύποπτος συνελήφθη τελικά στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews, μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. διεξήχθη στην Ανδραβίδα με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη του υπόπτου για το άγριο έγκλημα, όπου βρέθηκαν νεκροί ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο από τα τρία παιδιά τους.

Όπως σημειώνεται στο τοπικό μέσο, ο βασικός ύποπτος από την αστυνομία φερόταν να είναι μέσα στο σπίτι του και δυνάμεις της ΟΠΚΕ βρίσκονται στο σημείο.

Οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς να ξεκινήσει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (4/3).

Εκτός από τις αποκαλύψεις που έχει προαναγγείλει και με δελτίο Τύπου το Mega, η Αγγελική Νικολούλη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί κατά την έναρξη της εκπομπής της και στο στην τραγωδία στην Ανδραβίδα.

«Καλησπέρα, Μουδιασμένη κυριολεκτικά φίλοι μου, η κοινή γνώμη.

Παρακολουθεί και προσπαθεί να εξηγήσει την έξαρση της εγκληματικότητας που έχει θύματα και πολλά παιδιά.

Αναφέρομαι και στο φονικό εκεί στην Ανδραβίδα.

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έγινε, ξεκλήρισαν μια ολόκληρη οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το σημείο, ένας άνδρας φορώντας κουκούλα εισήλθε στο σπίτι του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του ζευγαριού και των δύο μικρών παιδιών της οικογένειας.

Την επιχείρηση προσέγγισης έχει αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία, οι δυνάμεις της οποίας έχουν περικυκλώσει το σημείο.

Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία σημείωσε ότι η οικογένεια επιθυμεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και πως παρακολουθούν τις εξελίξεις με κόμμένη την ανάσα.

«Έχουν εμπιστοσύνη στην Αστυνομία, είναι ένα φονικό πρωτοφανούς αγριότητας, έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία μακροσκοπικά και όπως φαίνεται πρόκειται για ένα δράστη που είχε ανθρωποκτόνο δόλο» πρόσθεσε η κυρία Παναγοπούλου.

«Υπήρχαν κάποιες προστριβές με το συγκεκριμένο πρόσωπο, αν επαληθευτεί ότι εμπλέκεται το συγκεκριμένο πρόσωπο με τη δολοφονία, αλλά τίποτα δεν προμήνυε το κακό» συμπλήρωσε και υπογράμμισε τη δύσκολη κατάσταση που βρέθηκε το 12χρονο αγόρι της οικογένειας που εντόπισε νεκρά όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.